GV9

Başarılı
Selamlar, Amazon US üzerinden almak istediğim bir ürün var. Ekran görüntüsündeki gibi gümrük ücreti vs. gözüküyor ve ödeme sayfasında yaklaşık 2000 TL'lik bir ücret çıkıyor vergilerle. Bildiğim kadarıyla böyle olduğu zaman gümrükleme Amazon tarafından yapılıyordu ve ek bir ücret ödemiyordum ama yine de sorup emin olmak istedim. Bu ürünü satın alırsam bir sorunla karşılaşır mıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241027_230703_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20241027_230703_Amazon Shopping.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 111
Selam, Amazon US üzerinden almak istediğim bir ürün var. Ekran görüntüsündeki gibi gümrük ücreti vs. gözüküyor ve ödeme sayfasında yaklaşık 2000 TL'lik bir ücret çıkıyor vergilerle. Bildiğim kadarıyla böyle olduğu zaman gümrükleme Amazon tarafından yapılıyordu ve ek bir ücret ödemiyordum ama yine de sorup emin olmak istedim. Bu ürünü satın alırsam bir sorunla karşılaşır mıyım?

Vergilerle beraber 2000 TL oluyormuş, sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün 30 euro'nun altında, kargo masrafları ve ürünün fiyatı toplanarak bir gümrükleme yapılmıyor. Yani bu ürün gümrükte kalmayıp eline gelmesi gerekiyor.

Ürünün fiyatı 32$, 71$ değil. Shipping ücreti gümrüklemeye dahil değil, yani bu ürün 29.63 euro'dan işlem görecek.

Son düzenleme:
Selamlar, Amazon US üzerinden almak istediğim bir ürün var. Ekran görüntüsündeki gibi gümrük ücreti vs. gözüküyor ve ödeme sayfasında yaklaşık 2000 TL'lik bir ücret çıkıyor vergilerle. Bildiğim kadarıyla böyle olduğu zaman gümrükleme Amazon tarafından yapılıyordu ve ek bir ücret ödemiyordum ama yine de sorup emin olmak istedim. Bu ürünü satın alırsam bir sorunla karşılaşır mıyım?
Hocam konudan alakasız ne aldınız acaba 31 dolara

Hocam konudan alakasız ne aldınız acaba 31 dolara
Hocam almadım aslında, almayı düşünüyorum sadece. Türkiye'de asla benzerini bulamadım.

Şu şekilde manyetik iki taraflı kullanabileceğim bir el ısıtıcısı arıyorum. OCOOPA, Warmly gibi markaların böyle ürünleri var ama Türkiye'de benzer tarzda bulamadım. Bu tarzda iki taraflı ve şarj edilebilir olması önemli. Warmly ürünleri de aşağıdaki gibi:

Eğer Türkiye'de bu tarz ürün satan bir yer bilen varsa lütfen bilgilendirsin.

Hocam almadım aslında, almayı düşünüyorum sadece. Türkiye'de asla benzerini bulamadım.

Şu şekilde manyetik iki taraflı kullanabileceğim bir el ısıtıcısı arıyorum. OCOOPA, Warmly gibi markaların böyle ürünleri var ama Türkiye'de benzer tarzda bulamadım. Bu tarzda iki taraflı ve şarj edilebilir olması önemli. Warmly ürünleri de aşağıdaki gibi:

Eğer Türkiye'de bu tarz ürün satan bir yer bilen varsa lütfen bilgilendirsin.
Hmm anladım hocam sağolun.