Çözüldü USB hub bağlantı kopma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogzhnbngl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 821
  • Etiketler Etiketler
    hub
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ogzhnbngl

Başarılı
Yeni bir USB çoklayıcı aldım S-Link marka. USB 3.0 destekliyor 4 portu. Klavye, fare ve kulaklığımı bağladım 3 portuna ancak klavyem ara ara bağlantıyı kesiyor ve beni ana ekrana atıyor oyundayken.

Çözüm
@ogzhnbngl evet hocam. Adaptör beslemesi var ama cep telefonu adaptörü olmaz gözüküyor. @Seeker hocamınkinde cep telefonu adaptörü desteği var gözüküyor. Buna göre adaptör bulunursa bence sorun çözülür gözüküyor.

Muhtemelen linkteki gibi adaptörler uyum sağlar gözüküyor.
Hayır denemedim hiç. Ancak bu şekilde kullanmak istemiyorum acaba bu sorunu yaşamayacağım bir ürün biliyor musunuz? Çünkü 650 TL verdim bu ürüne ve iade etmek istiyorum. Kusurlu ürün sayılır mı?

Hayır denemedim hiç. Ancak bu şekilde kullanmak istemiyorum acaba bu sorunu yaşamayacağım bir ürün biliyor musunuz? Çünkü 650 TL verdim bu ürüne ve iade etmek istiyorum. Kusurlu ürün sayılır mı?
Bilmiyorum. 14 gün geçmediyse iade edebilirsiniz ama Mac'ler için tasarlanmış hublar dışında çoğu çoğaltıcıyı denedim, hemen hepsinde de aynı sorunu yaşadım. Benim sorun yaşadığım çoğaltıcıyı buydu:

UGREEN 1M Uzun Kablolu 4 Bağlantı Noktalı USB Hub USB 3.0 Ayırıcı https://amzn.eu/d/aRDbhyq

Sorun yaşamadığım çoğaltıcılar adaptörlü olan modellerdi. Sanırım güç yetersizliğinden oluyor bu durum. Ya da fare ve klavye için tasarlanmamış olabilir. Çünkü 4 porta 4 flash bellek takınca düzgün çalışıyor ama fare ve klavye bağlayınca sorun oluyordu.

Yine kaliteli markaların adaptörlü olan versiyonlarını bakın derim önemli bir ihtiyaç ise.

@ogzhnbngl evet hocam. Adaptör beslemesi var ama cep telefonu adaptörü olmaz gözüküyor. @Seeker hocamınkinde cep telefonu adaptörü desteği var gözüküyor. Buna göre adaptör bulunursa bence sorun çözülür gözüküyor.

Muhtemelen linkteki gibi adaptörler uyum sağlar gözüküyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…