Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@ogzhnbngl evet hocam. Adaptör beslemesi var ama cep telefonu adaptörü olmaz gözüküyor. @Seeker hocamınkinde cep telefonu adaptörü desteği var gözüküyor. Buna göre adaptör bulunursa bence sorun çözülür gözüküyor.
Muhtemelen linkteki gibi adaptörler uyum sağlar gözüküyor.
ty.gl
WOZLO 5v 2a Adaptör Wireless Router Usb Hub Hdmi Switch 3.5*1.35mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WOZLO 5v 2a Adaptör Wireless Router Usb Hub Hdmi Switch 3.5*1.35mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Benim kullandığım Ugreen marka çoklayıcıda da aynı problem var. 3 USB varsa kopmalar başlıyordu.
2 port kullanıldığında kopuyor mu, denediniz mi?
2 port kullanıldığında kopuyor mu, denediniz mi?
Cihazda harici güç girişi varsa buraya cep telefonu adaptörü takıp deneyin. HDD bile bağlansa kopmaz.
Bilmiyorum. 14 gün geçmediyse iade edebilirsiniz ama Mac'ler için tasarlanmış hublar dışında çoğu çoğaltıcıyı denedim, hemen hepsinde de aynı sorunu yaşadım. Benim sorun yaşadığım çoğaltıcıyı buydu:Hayır denemedim hiç. Ancak bu şekilde kullanmak istemiyorum acaba bu sorunu yaşamayacağım bir ürün biliyor musunuz? Çünkü 650 TL verdim bu ürüne ve iade etmek istiyorum. Kusurlu ürün sayılır mı?
UGREEN 1M Uzun Kablolu 4 Bağlantı Noktalı USB Hub USB 3.0 Ayırıcı https://amzn.eu/d/aRDbhyq
Sorun yaşamadığım çoğaltıcılar adaptörlü olan modellerdi. Sanırım güç yetersizliğinden oluyor bu durum. Ya da fare ve klavye için tasarlanmamış olabilir. Çünkü 4 porta 4 flash bellek takınca düzgün çalışıyor ama fare ve klavye bağlayınca sorun oluyordu.
Yine kaliteli markaların adaptörlü olan versiyonlarını bakın derim önemli bir ihtiyaç ise.
ogzhnbngl
Başarılı
Cihazda harici güç girişi varsa buraya cep telefonu adaptörü takıp deneyin. HDD bile bağlansa kopmaz.
Şöyle bir giriş gözüküyor ancak buraya ne bağlayabilirim bilmiyorum.
Dosya Ekleri
@ogzhnbngl evet hocam. Adaptör beslemesi var ama cep telefonu adaptörü olmaz gözüküyor. @Seeker hocamınkinde cep telefonu adaptörü desteği var gözüküyor. Buna göre adaptör bulunursa bence sorun çözülür gözüküyor.
ty.gl
WOZLO 5v 2a Adaptör Wireless Router Usb Hub Hdmi Switch 3.5*1.35mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WOZLO 5v 2a Adaptör Wireless Router Usb Hub Hdmi Switch 3.5*1.35mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ogzhnbngl
Başarılı
Çok teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-