DRAGON Yetkin Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 430 Çözümler 4 Beğeniler 709 21 Mart 2025 #11 Engineer Gaming dedi: Geri FAT32 diye gözüküyor bir sıkıntı olmaz değil mi zaten FAT32 daha iyi deniyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 en son sürümünde sadece NTFS desteği var diye biliyorum. Windows 11 de exFAT ve NTFS var. Dolayısıyla Rufus'ta ISO'yu seçtiğinizde direkt olarak NTFS gelecektir. Engineer Gaming dedi: @RecepBaltaş ın videosundaki gibi yapacağım ama hocam öyle daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İkisinden birini yapın hocam aynı şey.
Engineer Gaming dedi: Geri FAT32 diye gözüküyor bir sıkıntı olmaz değil mi zaten FAT32 daha iyi deniyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 en son sürümünde sadece NTFS desteği var diye biliyorum. Windows 11 de exFAT ve NTFS var. Dolayısıyla Rufus'ta ISO'yu seçtiğinizde direkt olarak NTFS gelecektir. Engineer Gaming dedi: @RecepBaltaş ın videosundaki gibi yapacağım ama hocam öyle daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İkisinden birini yapın hocam aynı şey.
KS KS Engineer Gaming Uzman Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 22 21 Mart 2025 #12 Quezzy dedi: NTFS olması daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Geri varsayılan FAT32 diye gözüküyor FAT32 daha iyi olmaz mı hocam?
Quezzy dedi: NTFS olması daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Geri varsayılan FAT32 diye gözüküyor FAT32 daha iyi olmaz mı hocam?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 21 Mart 2025 #13 Engineer Gaming dedi: Geri varsayılan FAT32 diye gözüküyor FAT32 daha iyi olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... FAT32 olursa yer olsa bile dosya çok büyük hatası alırsınız.
Engineer Gaming dedi: Geri varsayılan FAT32 diye gözüküyor FAT32 daha iyi olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... FAT32 olursa yer olsa bile dosya çok büyük hatası alırsınız.
DRAGON Yetkin Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 430 Çözümler 4 Beğeniler 709 21 Mart 2025 #14 Engineer Gaming dedi: Geri varsayılan FAT32 diye gözüküyor FAT32 daha iyi olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam imkanı yok ISO'nun içindeki wim dosyası 4 GB'den büyük olduğu için NTFS yapmak zorunda FAT32 olması imkansız.
Engineer Gaming dedi: Geri varsayılan FAT32 diye gözüküyor FAT32 daha iyi olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam imkanı yok ISO'nun içindeki wim dosyası 4 GB'den büyük olduğu için NTFS yapmak zorunda FAT32 olması imkansız.
KS KS Engineer Gaming Uzman Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 22 21 Mart 2025 #15 Quezzy dedi: FAT32 olursa yer olsa bile dosya çok büyük hatası alırsınız. Genişletmek için tıkla... Otomatik varsayılan diye FAT32 olmuştu geri NTFS yaptım teşekkürler.
Quezzy dedi: FAT32 olursa yer olsa bile dosya çok büyük hatası alırsınız. Genişletmek için tıkla... Otomatik varsayılan diye FAT32 olmuştu geri NTFS yaptım teşekkürler.