Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

20571

Becerikli
Öncelikle merhaba. Techolay'a yeni üye olan üyeler, maalesef imla bazen ise site kurallarına hakim olamayabiliyorlar. Hatasız insan yoktur. Bence, yazım yanlışı ile ilgili tüm uyarılara ve gereksiz mesaj uyarılarına af gelmeli.

Şu ana kadar gelmiş geçmiş bütün bu tür uyarılar kaldırılmalı bence. Sizin düşüncenizi de almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -25 Eksi
Bence fazlasıyla hoşgörülü yaklaşıyor moderasyon ekibi. İnsanlık hali arada yazım hatamız oluyor, bildirim ile düzeltildiğini söylüyorlar.
Bir kullanıcı bunu sürekli devam ettiriyorsa sıkıntılı olan kullanıcıdır ve aldığı uyarılar yerindedir. Sonra buraya gelip af istiyorsunuz veya moderasyon ekibine sallıyorsunuz.

Uyarı affı konusunu açarken bile hata yapıyorsun. Sonra da uyarı affı gelsin diyorsun. 🤦🏼‍♂️

Malum mod ayrıldıktan sonra gereksiz, uçan kuştan nem kapılan uyarılar durdu. Kimsenin eskisi kadar sık ceza aldığını sanmıyorum.

Uyarılar sadece log kaydı sonuçta ve sadece biz görebiliyoruz. Dursa da olur bir zararı yok.

Malum mod ayrıldıktan sonra gereksiz, uçan kuştan nem kapılan uyarılar durdu. Kimsenin eskisi kadar sık ceza aldığını sanmıyorum.

Uyarılar sadece log kaydı sonuçta ve sadece biz görebiliyoruz. Dursa da olur bir zararı yok.
Hocam ben ikisini cehaletten yani kuralları bilmiyordum. Birini de kendi suçumdan yedim. Yakın zamanda yani.