Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Bu zamana kadar ben de hiç uyarı almıyordum, taa ki bir tane mod bana takana kadar. Yakında forumu bırakacağım zaten. Her uyarı başına 1 gün ceza verdikleri için forumu bırakacağım.11.
9'u gereksiz mesaj ancak 2 aydır uyarı almıyorum. Artık insan nereye ne yazacağını öğreniyor yavaş yavaş.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 20
Hiçbir moderatör üyesi özellikle bir üyeyi denetleyeyim mantığı ile denetim yapmıyor. Sizin mesajlarınıza ben de denk geliyorum, genelde 10 mesajın 9'unda yazım yanlışı yapıyorsunuz, ben çoğunu düzeltip geçiyorum ancak bir yerden sonra benim de uyarı verdiğim oluyor. Uyarıların ne zaman biteceğini biz değil sistem kendisi belirliyor, yani bir uyarı türünden ne kadar çok uyarı alırsanız o kadar çok uyarı süreniz katlanmaya devam eder. Mesela sadece "Birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın" türü uyarıdan 28 adet uyarınız var, bu 30 olduğunda bu uyarıdan aldığınız uyarıların süresi daha da artacak. Umarım anlatabilmişimdir.Bu zamana kadar ben de hiç uyarı almıyordum, taa ki bir tane mod bana takana kadar. Yakında forumu bırakacağım zaten. Her uyarı başına 1 gün ceza verdikleri için forumu bırakacağım.
Thanos
Üstün
Haklısınızdır lafım yok, öyle yazım kurallarına çok dikkat eden biri de değilim. Yazım kurallarını biliyorum ama yazarken dikkat etmiyorum, daha doğrusu dikkat etmeyi unutuyorum. Durmadan 1 gün ceza atarsanız da insan forumdan soğur, 1 ay önce hiç ceza veren yoktu, forumu gül gibi kullanıyordum. Bazı şeyleri bence abartıyorsunuz.Hiçbir moderatör üyesi özellikle bir üyeyi denetleyeyim mantığı ile denetim yapmıyor. Sizin mesajlarınıza ben de denk geliyorum, genelde 10 mesajın 9'unda yazım yanlışı yapıyorsunuz, ben çoğunu düzeltip geçiyorum ancak bir yerden sonra benim de uyarı verdiğim oluyor. Uyarıların ne zaman biteceğini biz değil sistem kendisi belirliyor, yani bir uyarı türünden ne kadar çok uyarı alırsanız o kadar çok uyarı süreniz katlanmaya devam eder. Mesela sadece "Birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın" türü uyarıdan 28 adet uyarınız var, bu 30 olduğunda bu uyarıdan aldığınız uyarıların süresi daha da artacak. Umarım anlatabilmişimdir.
Haklısınızdır lafım yok, öyle yazım kurallarına çok dikkat eden biri de değilim. Yazım kurallarını biliyorum ama yazarken dikkat etmiyorum, daha doğrusu dikkat etmeyi unutuyorum. Durmadan 1 gün ceza atarsanız da insan forumdan soğur, 1 ay önce hiç ceza veren yoktu, forumu gül gibi kullanıyordum. Bazı şeyleri bence abartıyorsunuz.
Technopat"ten bu yüzden 1ay ceza alınca üyeliğimi silmiştim. Bence "kasıt" yoksa sistem otomatik olarak cezayı "katlamamalı" kim kasıtlı olarak yazım hatası yapar? Bence neredeyse hiç kimse. Mesela şu yazınız da ben yazım yanlışı görmüyorum, şu an yazdığımda daha fazla yazım hatası vardır. Sorun çoğu zaman "sorun-hata" aramaktadır. Bence anlaşılabilir bir metin varsa çok üzerinde durmamak lazım. "duralabilir" tercihtir. Zaten üye sayısı ciddi şekilde yükseldiğinde bence Technopat"ten hiç farkı kalmayacaktır.
1 tane uyarım var, onu da yakın zamanda aldım. Hangi mesajdan aldığımi hatırlamıyorum. Mesaj sayım az olduğu için ceza alacak şeyleri de yapmadım diyebilirim.
Zero. Çünkü moderatör olmak bunu gerektirir
Thanos
Üstün
Tam da bundan bahsediyorum, ufak tefek şeyler için ceza atıyorlar. Bunu ekim ayında yapmıyorlardı, bilerek yapmadıklarını düşünüyorum. Üye arttıkça burası da bozuluyor. Bu gidişle burayı da bırakmam muhtemel.Technopat"ten bu yüzden 1ay ceza alınca üyeliğimi silmiştim. Bence "kasıt" yoksa sistem otomatik olarak cezayı "katlamamalı" kim kasıtlı olarak yazım hatası yapar? Bence neredeyse hiç kimse. Mesela şu yazınız da ben yazım yanlışı görmüyorum, şu an yazdığımda daha fazla yazım hatası vardır. Sorun çoğu zaman "sorun-hata" aramaktadır. Bence anlaşılabilir bir metin varsa çok üzerinde durmamak lazım. "duralabilir" tercihtir. Zaten üye sayısı ciddi şekilde yükseldiğinde bence Technopat"ten hiç farkı kalmayacaktır.
Techolay kendi sonunu hazırlıyor kısaca hocam.Technopat"ten bu yüzden 1ay ceza alınca üyeliğimi silmiştim. Bence "kasıt" yoksa sistem otomatik olarak cezayı "katlamamalı" kim kasıtlı olarak yazım hatası yapar? Bence neredeyse hiç kimse. Mesela şu yazınız da ben yazım yanlışı görmüyorum, şu an yazdığımda daha fazla yazım hatası vardır. Sorun çoğu zaman "sorun-hata" aramaktadır. Bence anlaşılabilir bir metin varsa çok üzerinde durmamak lazım. "duralabilir" tercihtir. Zaten üye sayısı ciddi şekilde yükseldiğinde bence Technopat"ten hiç farkı kalmayacaktır.
Son düzenleme: