Planlanmıyor Üyelerle doğrudan mesajlaşma özelliği gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4075
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 869
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Farkındayım bunun zaten. Forumdan biriyle tanışıp arkadaş olmanız bile forum olayının bozukluğunu gösteriyor. Foruma girersin, sorunu sorarsın ve cevabını alırsın. Biriyle arkadaş olup onunla tanıştırsan özelden yardımlaşma ihtimali artar ve forum yönetimi bunu istemiyor. Bir de bu açıdan bakalım.

Burası işimizi görüp çıktığımız bir yer mi olsun yani? Onlarca insana karşılıksız yardım ettim. Bu aşamada tanıştığım 3-5 kişi arkadaşım olamaz mı yani?

Burası işimizi görüp çıktığımız bir yer mi olsun yani? Onlarca insana karşılıksız yardım ettim. Bu aşamada tanıştığım 3-5 kişi arkadaşım olamaz mı yani?

Öyle bir katılık yok emin ol. Bu forumda 12 yaşındayım bana kız arkadaş lazım diye bir konu açıldı

Öyle bir katılık yok emin ol. Bu forumda 12 yaşındayım bana kız arkadaş lazım diye bir konu açıldı
İşte o işler bana arkadaş lazım diye olmuyor ki Profil mesajında sosyalleşiyoruz ama discord'um bu diyemiyorsun. Sorun o.
@brkdnmz ile halen birbirimizin adreslerini bilmiyoruz xD oyun arkadaşında konu mu açayım yalandan?

Gizli bilgi bu. Yazdıktan 15 dakika sonra sil.

Kavga veya tartışma çıkabileceğini düşündüğüm için eksiledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…