Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Farklı bakış açısı
Profil mesajında bile Discordlaşmak yasak
Ben forumdan birisiyle tanışıp arkadaş olduysam birbirimize Instagram veremiyoruz. Problem bu arkadaşlar. Kimse özelden yardımlaşmak istemiyor zaten.
Farkındayım bunun zaten. Forumdan biriyle tanışıp arkadaş olmanız bile forum olayının bozukluğunu gösteriyor. Foruma girersin, sorunu sorarsın ve cevabını alırsın. Biriyle arkadaş olup onunla tanıştırsan özelden yardımlaşma ihtimali artar ve forum yönetimi bunu istemiyor. Bir de bu açıdan bakalım.
- Makaleler
- 7
Burası işimizi görüp çıktığımız bir yer mi olsun yani? Onlarca insana karşılıksız yardım ettim. Bu aşamada tanıştığım 3-5 kişi arkadaşım olamaz mı yani?Farkındayım bunun zaten. Forumdan biriyle tanışıp arkadaş olmanız bile forum olayının bozukluğunu gösteriyor. Foruma girersin, sorunu sorarsın ve cevabını alırsın. Biriyle arkadaş olup onunla tanıştırsan özelden yardımlaşma ihtimali artar ve forum yönetimi bunu istemiyor. Bir de bu açıdan bakalım.
Burası işimizi görüp çıktığımız bir yer mi olsun yani? Onlarca insana karşılıksız yardım ettim. Bu aşamada tanıştığım 3-5 kişi arkadaşım olamaz mı yani?
Öyle bir katılık yok emin ol. Bu forumda 12 yaşındayım bana kız arkadaş lazım diye bir konu açıldı
- Makaleler
- 7
İşte o işler bana arkadaş lazım diye olmuyor kiÖyle bir katılık yok emin ol. Bu forumda 12 yaşındayım bana kız arkadaş lazım diye bir konu açıldı![]()
@brkdnmz ile halen birbirimizin adreslerini bilmiyoruz xD oyun arkadaşında konu mu açayım yalandan?
İşte o işler bana arkadaş lazım diye olmuyor kiProfil mesajında sosyalleşiyoruz ama Discord'um bu diyemiyorsun. Sorun o.
@brkdnmz ile halen birbirimizin adreslerini bilmiyoruz xD oyun arkadaşında konu mu açayım yalandan?
Gizli bilgi bu. Yazdıktan 15 dakika sonra sil.
Burası işimizi görüp çıktığımız bir yer mi olsun yani? Onlarca insana karşılıksız yardım ettim. Bu aşamada tanıştığım 3-5 kişi arkadaşım olamaz mı yani?
Evet, öyle olması gerekiyor.
- Makaleler
- 7
Saçmalık hocam bence ya
- Makaleler
- 24
Sorunlara cozum de vahiy yolu ile gelir artik. Oyle bir sey olursa forumlar ayaka duramaz, herkes bilgi aliyor, kimse bilgi vermiyor.
Ya ben de tam oyun arkadaşı arıyordum, discord gelsene.Saçmalık hocam bence yaTecholay'ı gelip ihtiyacım olanı alayım işim düştükçe geleyim diye kullanırsak nasıl bir ortama dönüşür?