Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Farklı bakış açısı :)

Profil mesajında bile Discordlaşmak yasak :)

Ben forumdan birisiyle tanışıp arkadaş olduysam birbirimize Instagram veremiyoruz. Problem bu arkadaşlar. Kimse özelden yardımlaşmak istemiyor zaten.

Farkındayım bunun zaten. Forumdan biriyle tanışıp arkadaş olmanız bile forum olayının bozukluğunu gösteriyor. Foruma girersin, sorunu sorarsın ve cevabını alırsın. Biriyle arkadaş olup onunla tanıştırsan özelden yardımlaşma ihtimali artar ve forum yönetimi bunu istemiyor. Bir de bu açıdan bakalım.

Farkındayım bunun zaten. Forumdan biriyle tanışıp arkadaş olmanız bile forum olayının bozukluğunu gösteriyor. Foruma girersin, sorunu sorarsın ve cevabını alırsın. Biriyle arkadaş olup onunla tanıştırsan özelden yardımlaşma ihtimali artar ve forum yönetimi bunu istemiyor. Bir de bu açıdan bakalım.
Burası işimizi görüp çıktığımız bir yer mi olsun yani? Onlarca insana karşılıksız yardım ettim. Bu aşamada tanıştığım 3-5 kişi arkadaşım olamaz mı yani?

Öyle bir katılık yok emin ol. Bu forumda 12 yaşındayım bana kız arkadaş lazım diye bir konu açıldı :)
İşte o işler bana arkadaş lazım diye olmuyor ki :) Profil mesajında sosyalleşiyoruz ama discord'um bu diyemiyorsun. Sorun o.
@brkdnmz ile halen birbirimizin adreslerini bilmiyoruz xD oyun arkadaşında konu mu açayım yalandan?

Kavga veya tartışma çıkabileceğini düşündüğüm için eksiledim.