Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Siz iyi yönden düşünüyorsunuz ancak bunu kötüye kullananlar olacaktır. Yardımlaşmalar özelden döner, keşke herkes senin benim gibi düşünse ama maalesef.Yardımlaşma için değil de sohbet etmek amacıyla güzel olabilir.
Foruma kesinlikle eklenmemesi gereken özellik. @Recep Baltaş'ın bu konu hakkındaki görüşü net ve desteklediğimi de söyleyebilirim. Forumlar yardımlaşma için var. Özelden sohbet etmek için yok, bir sıkıntınız varsa konu açın ya da sohbet, muhabbet konusu açarak konu üstünden halledin işinizi. Burası sosyal medya değil.
Silverback Gorilla
Üstün
O zaman ben konu açmak yerine Recep abiye soru sorayım. Öyle olur mu? Olmaz tabii.
- Makaleler
- 24
Herkes de ayni seyi yazmis, bir kisi de "Ya arkadas, madem sohbet edemiyoruz bu platformdan, niye baska platformdan sohbeti engelliyorsunuz?" demiyor. Mesajlasmayi acmiyorsaniz en azindan konu icinde ozel iletisim bilgisi eklemeyi yasaklamayin. Zaten ozelden yârdim isteyen belli olur mesajlar herkese acik oldugu icin.
Forumda sohbet bana da pek mantikli gelmiyor ama yine de sohbet etmek isteyen biri icin de tum yollar kapali, yani sacma bana gore. Yine de biraz ucu acik kalan konu. Karar vermek zor aslinda.
Forumda sohbet bana da pek mantikli gelmiyor ama yine de sohbet etmek isteyen biri icin de tum yollar kapali, yani sacma bana gore. Yine de biraz ucu acik kalan konu. Karar vermek zor aslinda.
O sıra çoğu üyeyle Instagram gibi ortamlardan sohbet etmem... Gelmeyecekse bile özel iletişim adresini eklemeyi yasaklamayın harbi. Ben illa adama yardımlaşmak için mi yazacağım belki gece 2 de üstünde ne var diye mesaj atacağım ne malum.
Koneko Toujou
Üstün
Şahsen bunu triggerlandığım kişilere sövmek için kullanırdım. Ki bunu birçok kişi de yapacaktır. Bu yüzden DM gelmiyor forumlara.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Kurallarda "özelden yardımlaşmak" yasağı var hocam, tabii ki olmaz. Gereği yok, çünkü hem buralarda aktifliğin azalmasına etken olur hem de forumun mantığı kalmaz.
Sadece moderatörler ve yöneticiler görse daha iyi olabilir.
Yine saçma. Forum burası, sohbet etme yeri değil. Ne işe yarayacak orası?
- Makaleler
- 7
Farklı bakış açısıForum zaten bir iletişim kültürüdür. Forumun amacı bu'dur.
Profil mesajında bile Discordlaşmak yasakBurası sohbet yeri değil. Forum. Sohbet etmek isterseniz Discord'da edebilirsiniz.
Ben forumdan birisiyle tanışıp arkadaş olduysam birbirimize Instagram veremiyoruz. Problem bu arkadaşlar. Kimse özelden yardımlaşmak istemiyor zaten.