Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Merhaba, indirdiğim uygulama Java ile yazılmış uygulamayı açmaya çalışınca hata veriyor:

Ekran görüntüsü 2024-10-24 162916.webp

Çözüm
Çözdüm sorun program ile alakalıymış bugün bir güncelleme geldi onun ile birlikte düzeldi.
Yine açılmaz ve sorun çıkar ise:
Arama kısmına java yazın
Configure java - girin.
General sekmesinde temporary internet files settings kısmına girerek - Delete files ile temizleyin.
Bilgisayarı yeniden başlatarak tekrar deneyin.
Hala açılmıyor ise 32bit-64bit ile ilgili bir sorun olabileceği iki daha eski bir versiyonu yüklemeniz gerekiyor da olabilir.
Pek nadir bir sorun değil. Bazan eski versiyon gerekebiliyor. ( Sizde hangi uygulamada sorun çıktığını bilmediğim için genel olarak yazıyorum.)

CMD icine java --version yaz, eger java yok derse:

Javanin icinde bin diye bi klasor olacak, o yolun hepsini kopyala (C: program files/java/bin seklinde olur muhtemelen).

Ara'da Sistem (Denetim Masası) öğesini arayın ve seçin
Gelişmiş sistem ayarları bağlantısına tıklayın.
Ortam Değişkenleri'ne tıklayın. Sistem Değişkenleri bölümünde Java ile alakali bir sey var mi onu kontrol et, yoksa foto at.

CMD icine Java --version yaz, eger Java yok derse:

Java'nin icinde bin diye bir klasor olacak, o yolun hepsini kopyala (C: Program files/java/bin seklinde olur muhtemelen).

Ara'da sistem (Denetim Masası) öğesini arayın ve seçin.
gelişmiş sistem ayarları bağlantısına tıklayın.
ortam değişkenleri'ne tıklayın. sistem değişkenleri bölümünde Java ile alakali bir şey var mi onu kontrol et, yoksa fotoğraf at.

Ekran görüntüsü 2024-10-24 164836.webp

Gelişmiş sistem ayarları nerededir?

Buldum.