Bu sabah Millenicom'u arayıp abonelik başlattım. İlk iki ay %50 indirim ile az da olsa uyguna geldi yarın öbür gün bağlarlar artık.

Bakalım ne olacak.

Güncelleme: Kurum için 500₺ para istiyorlar ancak ne hikmetse bir kablo dahi çekmiyorlar, elektrikçiye kablo çektirin deyip geçiyorlar.

Her neyse iptal etmek istedim kurulumu, etmediler. Aboneliği iptal edeyim dedim onu da etmediler. En son 50 metrelik telefon kablosu aldım internetten 220₺ gibi bir paraya ve 2 apartman yandaki internet kutusundan odama kadar tek kablo çektim.

Elektrikçiler de uyanık 15₺ ucuz kablonun metre fiyatı gidecek 40 metre kadar kablo var. 600₺ kabloya alacak 400-450₺'de işçilik alacak. Dalga geçer gibi fiyat çıkartıyorlar insana. Gören sanacak atomu parçalatıyoruz düz duvardan kablo geçirecek.

Neyse 2 saatimi ve 220₺'mi ekstradan vererek kabloyu çektim şimdi sırada sadece iki kablo bağlamaya 500₺ alacakları ve iptal etmeye dahi ellerinin gidemediği kurulumu kaldı. Yarın gelip yapacaklarmış umarım okula gitmeden önce gelirler.
O yüzden Netspeede gelin dedik.

Çok iyi diyorsun da.

1710426773619.webp

330₺ bana uyacak paket, 500₺ kurulum ücreti. 2 ayda bana 580₺ eder. Millenicom'da en azından ilk iki ay 290, üçüncü ay 400₺ gibi bir fiyata gelecek şimdilik.

Yoksa Telekom'dan alırdım interneti gelir çatır çatır döşerlerdi ama bana 3 ay kullanacağım uygun fiyatlı bir ISS gerekiyordu, en uygunu da buydu.