Uygun fiyatlı oyun önerisi

Bütçe
bir tane oyuna eğer çok iyiyse en fazla 300 tl verebilirim eğer değecekse, normalde 100-150 max.
@Ratchet @Deniz744 Battlefield 4, Warband, Mortal Kombat 11 satın aldım, Battlefield serisini sevdiğim için Steam'den 3. oyununu da almak istiyorum aslında, diğer oyunlarının çoğu var. Çok fazla para vermek de istemiyorum sınırlı bütçem var.

Resident Evil 7 Biohazard'ı yeniden oynamak için almak istiyorum bitirememiştim oyunu ama onu hesap alarak da oynayabilirim aslında EA gibi platform derdi de yok, ayrıca Detroit alacağım onu da hesap olarak alabilirim ama 142 TL bayağı uygun geldi. Bu Resident Evil'i şimdi hesap olarak mı alsam yoksa başlamak istediğim zaman mı alsam karar veremedim sizce ne yapmalıyım?

A Way Out'da alacağım daha sonra.

Hocam koleksiyon derdiniz yoksa ve para harcamak istemiyorsanız Detroit midir metroid midir fark etmez paylaşımlı hesaplar alın bence. Dolandırılsanız dahi anca 25 lira gider:D

Hocam koleksiyon derdiniz yoksa ve para harcamak istemiyorsanız Detroit midir metroid midir fark etmez paylaşımlı hesaplar alın bence. Dolandırılsanız dahi anca 25 lira gider:D

Bazı oyunlara öyle yapacağım hocam ama şu an oynamayacağım için şimdi mi alsam yoksa daha sonra mı alsam kararsız kaldım. Mesela Residen evil 7 oynamak istesem 1 sene sonra hesap elimden gitme gibi durum olmasın?

Bazı oyunlara öyle yapacağım hocam ama şu an oynamayacağım için şimdi mi alsam yoksa daha sonra mı alsam kararsız kaldım. Mesela Residen evil 7 oynamak istesem 1 sene sonra hesap elimden gitme gibi durum olmasın?

O hesap gitme olayları o kadar kolay değil. Steam guardınız olursa ve bir de Steam desteğin yardımı boşuna yok.

Ha,onlar yanlış anladım. Offline modda kullanırsanız peki bir bir şey olmaz.Zaten sadece o oyunu oynamak için alıyorsunuz.Başka hangi amacınız olabilir ki?
Başka amaç olmamalı zaten hocam sadece oyunu oynamalık, bahsettiğim hesabı elimde tutarken örneğin 1 sene sonra RE7 oynamak istediğimde hesap bloke edilse ya da elimden gitse durumundan bahsetmiştim. Oynamak istediğim zaman almak daha mantıklı değil mi? Çok fiyat farkı da olmaz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka amaç olmamalı zaten hocam sadece oyunu oynamalık, bahsettiğim hesabı elimde tutarken örneğin 1 sene sonra RE7 oynamak istediğimde hesap bloke edilse ya da elimden gitse durumundan bahsetmiştim. Oynamak istediğim zaman almak daha mantıklı değil mi? Çok fiyat farkı da olmaz bence.
Olabilir ban yeme riski de var o hesapların.Yani evet oynamak istediğiniz zaman alma daha mantıklı tabi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt