Oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aw7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 99
  • Etiketler Etiketler
    önerisi oyun

aw7

Becerikli
Merhaba sürekli online oyun oynuyorum. LoL, CS2 falan. Bir aralar r6s, Fortnite falan da oynuyordum saldım sonra. Hikayeli oyunlara nedense başlayınca biraz oynayıp bırakıyorum. Sonra döner bitiririm deyip hiç dönmüyorum. Ne yapmalıyım? Ne tür oyunlar önerirsiniz? Normalde sevdiğim hikayeli oyun serileri.
Resident Evil serisi(2 ve 7'yi bitirdim)
CoD serisi(MW2 2009 versiyonunu biraz oynadım)
Assassin's Creed serisini seviyorum ama hiçbir oyununu oynamadım(sadece ilk oyunu 5-10 dk oynayıp bıraktım)
Metro serisi(ilk oyunun bir kısmına gelip bırakmıştım)
Bitirdiğim oyunlar Outlast 1 ve whistleblover, Control, anomaly agent, Resident Evil 2 ve 7.
Sistemim i512450H işlemci.
Intel UHD Graphics ekran kartı.
8 GB LPDDR5 4800 MHz RAM.
(Oyunları 25 FPS altına düşmediği sürece oynarım, düşük fpslerde oyun oynamaya alışığım)

Sistem kötü diye AAA oyun öneremiyorum ki ya. RE4 önerebilirim çok güzel oyundur ama kontrollerine alışana kadar sıkılırsın. Remake sürümünü önersem sistemin yetmez. Benim de seninkine benzer bir sistemim vardı. Oturdum bütün GTA serisini bitirdim. 4'te sorun yaşadım ama 5'i en kötü grafiklerde bitirebilmiştim. Kısacası GTA serisini öneriyorum.

Witcher 2'ye bakabilirsin, çok keyifli bir oyundur. Batman: Arkham City'i tavsiye etmiştim, yine ediyorum. AC 2'yi oyna, seriyi seviyormuşsun zaten. Floransa'da gezmek cidden eğlenceli. Olmazsa olmaz Half-Life 1 ve 2'yi tavsiye ediyorum. Kesinlikle bu şaheserleri oynaman lazım.

Assassin's Creed 2, Assassin's Creed: Brotherhood ve ne kadar ben sevmesem de ana karakterin hikayesinin tamamını anlamak için Assassin's Creed: Revelations. Yani kısaca Ezio Collection.

Farklı tür olarak Stardew Valley bakabilirsin.

Assassin's Creed 2, Assassin's Creed: Brotherhood ve ne kadar ben sevmesem de ana karakterin hikayesinin tamamını anlamak için Assassin's Creed: Revelations. Yani kısaca Ezio Collection.

Farklı tür olarak Stardew Valley bakabilirsin.

ACleri oynarımda Stardew Valley gibi chill oyunları sevemiyorum. Çok sıkıcı geliyorlar. Maksimum 5-10 dk oynayıp salıyorum.

Acleri oynarımda Stardew Valley gibi chill oyunları sevemiyorum. Çok sıkıcı geliyorlar. Maksimum 5-10 dk oynayıp salıyorum.

Yapmayın hocam. Oyuna hayatımı verdim desem yeridir. Bende 130 kadar mod var oyunda, bosstan silahına, NPC'den görüntüsüne. Modlama seçenekleri çok güzel.

Bir de aklıma geldi. Geçen benim de oyun öneri konuma birisi yazmıştı. Bayıldım oyuna. 20 minutes till dawn. Bir bakın, bağımlısı oldum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt