Detaylar
Kim cevapladı?Spydea 13
Yetkin
- Makaleler
- 1
Eski kullanıcıya fiyat konusunda çok avantaj sağlamıyor Vodafone. Şuan gördüğüm kadarıyla en indirimli paketler yeni kullanıcıya veriliyor, yenileme paketleri de daha ucuz oluyor.Çoğu arkadaşım 30 GB interneti 300-400 TL gibi fiyatlara kullanıyor. Şu an 220 TL'ye 6 GB kullanıyorum. Geçebileceğim en yüksek paket 15 GB ve 400 küsur TL. Nasıl daha uygun fiyatlı bir pakete geçebilirim?
dotsh 1
Üstün
Eski kullanıcıya fiyat konusunda çok avantaj sağlamıyor Vodafone. Şu an gördüğüm kadarıyla en indirimli paketler yeni kullanıcıya veriliyor, yenileme paketleri de daha ucuz oluyor.
Farklı bir operatöre geçmeli miyim?
- Makaleler
- 1
BTK Şikayet sitesini açın, Vodafone Mobil kısmından bir kayıt oluşturun, oraya "taahhüdüm bitiyor, uygun bir paket önerilmezse Turkcell'e geçiyorum" yazın ve gönderin. Sizi aradıklarında paketler önerecekler, onların önerdiği paketi hemen kabul etmeyin, Turkcell'de daha uygunu var, bu paketler bana uymadı deyin, fiyatı düşüreceklerdir.
dotsh 1
Üstün
BTK şikayet sitesini açın, Vodafone mobil kısmından bir kayıt oluşturun, oraya "taahhüdüm bitiyor, uygun bir paket önerilmezse Turkcell'e geçiyorum" yazın ve gönderin. Sizi aradıklarında paketler önerecekler, onların önerdiği paketi hemen kabul etmeyin, Turkcell'de daha uygunu var, bu paketler bana uymadı deyin, fiyatı düşüreceklerdir.
Daha önce denediniz mi? Bir problem olur mu?
- Makaleler
- 1
Kendim yaptım, neredeyse full sınırsız ayarında tarifeyi 200 liraya yaptırdım. Ne problem olacak ki ? BTK devletin bir kurumu, şikayetiniz oradan direkt Vodafone'a iletiliyor.
dotsh 1
Üstün
Kendim yaptım, neredeyse Full sınırsız ayarında tarifeyi 200 liraya yaptırdım. Ne problem olacak ki? BTK devletin bir kurumu, şikayetiniz oradan direkt Vodafone'a iletiliyor.
Tek problem hat benim üzerime değil. Babamın üzerine ve ona söylersem yüksek ihtimal pek umursamaz.
DevAgonYa
Uzman
Çoğu arkadaşım 30 GB interneti 300-400 TL gibi fiyatlara kullanıyor. Şu an 220 TL'ye 6 GB kullanıyorum. Geçebileceğim en yüksek paket 15 GB ve 400 küsur TL. Nasıl daha uygun fiyatlı bir pakete geçebilirim?
Bu aşırı fiyat yükseltmelerinden dolayı ben de aradıklarında şikayet ediyorum. Taahhüt bitmeden önce 20GB internetli paketim 250TL idi bitince 550TL falan olacak dediler 300TL'ye 12 GB'lık paket öneriyolardı. Buna karşı çok pahalı, diğer firmalarda daha ucuz dedim bana onların en ucuz 350-400TL olduğunu söyledi. Ardından Turkcell ve Türk Telekom'un fiyatlarına baktım anlık olarak kampanyaları var yeni müşterilere 20GB internetli paketler Türk Telekom da 260, Turkcell'de 20GB 280TL idi. Bunu söylediğimde anında konuşması kesildi ve tamam o zaman deyip iyi günler diyerek telefonu kapattı.
Türk Telekom bizim evde düzgün çekmediği için Turkcell'e geçtim ben de.
megatronn 9
Üstün
Çoğu arkadaşım 30 GB interneti 300-400 TL gibi fiyatlara kullanıyor. Şu an 220 TL'ye 6 GB kullanıyorum. Geçebileceğim en yüksek paket 15 GB ve 400 küsur TL. Nasıl daha uygun fiyatlı bir pakete geçebilirim?
4-5 ay önce Turkcell'den Vodafone'ye geçiş yaptım. 191 TL'ye 20 GB paket kullanıyorum. Taahhüt bitince geri Turkcell'e geçeceğim yeni operatöre geçince abartı bir indirim oluyor.
- Makaleler
- 1
Tek problem hat benim üzerime değil. Babamın üzerine ve ona söylersem yüksek ihtimal pek umursamaz.
Babanın e-Devlet'i ile giriş yapıp şikayet oluşturursun, aradıkları zaman da babanın ağzından konuşursun, zaten T.C.'nin son 3 hanesi ve anne adı falan soruyorlar doğrulamak için. Onları doğru cevaplarsan halledersin.