Öyle kaliteli bir servis sağlayıcısının Türkiye'de bulunduğunu düşünmüyorum. Önerebileceğim en "kaliteli" servis sağlayıcısı Türknet olabilir, o da binanızda gigafiber altyapısı varsa. Ayrıca bulunduğunuz konuma göre kalite değişkenlik gösterebiliyor.

TurkNet'in fiyat politikası herkese aynı olmasa (10 Mbps VDSL de aynı fiyata 100 Mbps VDSL de) o diyecektim de şu anlık ucuz yollu tek seçenek bana göre Millenicom (Müşteri hizmetleri hakkında bir şey demek istemiyorum)

Marmara bölgesinde yaşıyorsanız ve altyapınız FTTH ise TurkNet ping konusunda başarılı.

Altyapınız VDSL ise en iyi pingi TT sunuyor. Diğer firmalar artan maliyet yüzünden kötü yola düşmüş insan gibi ülke içinde verinize 10 tur attırıyor.

Son düzenleme:
Ben Türk Telekom VDSL kullanıyorum gayet güzel çalışıyor. Şu aralar pek Online oyun oynamadığımdan ping i bilemeyeceğim ama l4D2'yi sorunsuz oynuyorum. Bir de genelde Türk Telekom'un paketleri kampanyalı oluyor.

35 Mbps indirme hızı alıyorum.

Son düzenleme:
Kablonet kullanıyorum uzun yıllardır belki 10 yılı geçmiştir ben fazlasıyla memnunum 100mbps indirmeye 4mbps geri yükleme hızı veriyor. FTTH imkanı olsa direk yapışacağım da henüz yok.