Detaylar
Kim cevapladı?Ben yaz kampında enerji içeceği gömüyordum yemek üstüne. O sıcakta yemek+ders gerçekten hiç çekilmiyor direkt vücut error veriyor. Özellikle de TYT biyolojiyse. 
Testo Unit 49
Üstün
- Makaleler
- 4
YKS'ye hazırlanmak için yaz kampına gidiyorum ve öğlen çorbacıda çorba içiyorum ama sonraki derste aşırı uykum geliyor. Uyku getirmeyen ne yiyebilirim?
Uyku getirmeyen yiyecekleri tek tek sıralayamam ancak temel mantığını açıklarsam sen kendin seçebilirsin. Yemek sonrası yorgunluk genelde aşırı yemekten veya inüsilin spike yüzünden olur. Kompleks olmayan karbonhidratlı(şekerli) gıdalardan çok tüketince kan şekeri aniden fırlıyor sonra aniden düşünce yorgunluk hissi geliyor. Çok yiyince ise vücut belirli hormonları salgılıyor ve uyku hissi geliyor. Kısaca dengeli herhangi bir öğün sizin uykunuzu getirmiyecektir.
Şırdan! Yanına da şalgam! Sonra ooohhh dom dom do-do-dom afied.
Off üstüne de şöyle 20-25 tane midye.
Ethem Efe 49
Üstün
Kelle paça diyeceğim ama uyku getirebilir.YKS'ye hazırlanmak için yaz kampına gidiyorum ve öğlen çorbacıda çorba içiyorum ama sonraki derste aşırı uykum geliyor. Uyku getirmeyen ne yiyebilirim?
Tiramisu ye
RamKokusuSeven 16
Başarılı
- Makaleler
- 1
Kahve için, böyle uykunuzu alan bir yiyecek tam yok. Ama acılı yemekler güzel gider.
Acılı yemekler olmadığı sürece yemek yedikden sonra ben mayışıyorum acılı şeyler beni kendime getiriyor genellikle.