Detaylar
Kim cevapladı?Guneyxz
Becerikli
Uyuyamıyorum, 2 saatten fazladır düşünüyorum. Sürekli düşünüyorum. Ne düşündüğümü bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Düşününce insan yatamıyor genellikle ben de nedense çok düşünürüm düşünürüm o düşünmeyi bıraktığım aralıktada uykuya dalarım.
seeraddar
Yetkin
Bırakamıyorum, kendimi sürekli düşünürken buluyorum.Düşününce insan yatamıyor genellikle ben de nedense çok düşünürüm düşünürüm o düşünmeyi bıraktığım aralıktada uykuya dalarım.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ne hakkında düşünüyorsunuz?Bırakamıyorum, kendimi sürekli düşünürken buluyorum.
Guneyxz
Becerikli
Bırakamıyorum, kendimi sürekli düşünürken buluyorum.
Sıkıntı çektiğim dönemler bende bırakamazdım fakat yatakta sağ sol üst alt yata yata uykum daha da kaçardı bende kafamı sıkıp hiçbir şey düşünmeden yatmaya çalışırdım.
seeraddar
Yetkin
Dersle ilgili değil, sınavla değil, stres de değil. Bilmiyorum… Bazen bir kitap hakkında, bazen izlediğim bir yapım hakkında farklı senaryolar kuruyorum. Beğenmediğim yerden kesip yeniden yaratıyorum seriyi ve bu günlerimi alıyor. Bazen 1 hafta aynı şeyi düşünüp finale erdirince 1-2 gün düşünmeden yatıyorum, sonra geri başlıyor.
2 gündür Nietzsche'yi düşünüyorum.Dersle ilgili değil, sınavla değil, stres de değil. Bilmiyorum… Bazen bir kitap hakkında, bazen izlediğim bir yapım hakkında farklı senaryolar kuruyorum. Beğenmediğim yerden kesip yeniden yaratıyorum seriyi ve bu günlerimi alıyor. Bazen 1 hafta aynı şeyi düşünüp finale erdirince 1-2 gün düşünmeden yatıyorum, sonra geri başlıyor.
Hayatını, ölen atın yanında kafayı yemesini, nedenini arıyorum, istemsizce.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Dersle ilgili değil, sınavla değil, stres de değil. Bilmiyorum… bazen bir kitap hakkında, bazen izlediğim bir yapım hakkında farklı senaryolar kuruyorum. Beğenmediğim yerden kesip yeniden yaratıyorum seriyi ve bu günlerimi alıyor. Bazen 1 hafta aynı şeyi düşünüp finale erdirince 1-2 gün düşünmeden yatıyorum, sonra geri başlıyor.
Ben çok farklı bir cevap beklemiştim
Gün içinde ders dışında başka bir şey düşünemediğinizden beyin yatmadan önceki zamanı özgürlük zamanı diye şartlandırmış. Profesyonel destek alın kesinlikle çünkü bu uykuya geç dalma problemi gerek ders olsun gerek sağlık anlamında olsun sizi yorabilir.
seeraddar
Yetkin
Ben çok farklı bir cevap beklemiştim.
Gün içinde ders dışında başka bir şey düşünemediğinizden beyin yatmadan önceki zamanı özgürlük zamanı diye şartlandırmış. Profesyonel destek alın kesinlikle çünkü bu uykuya geç dalma problemi gerek ders olsun gerek sağlık anlamında olsun sizi yorabilir.
Ders çalışmayı da seviyorum aslında, zorla yaptığım bir şey değil. Uyumadan önce koşuya çıkıp kendimi yormayı deneyeceğim, hemen uykuya dalmak için.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ders çalışmayı da seviyorum aslında, zorla yaptığım bir şey değil. Uyumadan önce koşuya çıkıp kendimi yormayı deneyeceğim, hemen uykuya dalmak için.
Fizksel olarak ters tepme ihtimali var. Ancak denebilir daha süre olmasından dolayı çözülür ise mükemmel olur. Evde çok takıldığundan da olabilir. Kütüphaneyi sadece odaklanmak için önermiyorum giderkenki o şehrin kalabalığı insanın kafasını dağıtmasından dolayı öneriyorum. Küçük değişikliklerde yapabilirsiniz ayrıca.
Uykusuzluğa yol açıyor mu?Uyuyamıyorum, 2 saatten fazladır düşünüyorum. Sürekli düşünüyorum. Ne düşündüğümü bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım?