Makaleler
1
Her gün uykusuzum. Erken yatsam da geç yatsam da uykusuzum. Bu yüzden kahve bağımlısı oldum. Sürekli bir kahve ihtiyacım oluyor. Hep uyuyasım geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Kahveyi bırakarak, öğlen ve akşam içtiğiniz kahveler sizi zaten adam akıllı uyutmaz. Yaşınıza göre yeterli uyuyorsanız uyku kaliteniz yetersizdir.

Her gün uykusuzum. Erken yatsam da geç yatsam da uykusuzum. Bu yüzden kahve bağımlısı oldum. Sürekli bir kahve ihtiyacım oluyor. Hep uyuyasım geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Hocam öncelikle yorgun hissetmenizde kahvenin de etkisi olabilir, kafein direnci oluştuğu zaman etkisi biter bitmez daha bir yorgunlaşırsınız. Bende sizle aynı problemleri çekiyordum. Eğer ki vitamin kullanabilirseniz Melatonin veya Magnezyum Bisglisinat faydalı olabilir. Ayriyetten arada bir yapacağınız yoga-esneme egzersizleri de günlük enerji seviyenizde ve uykunuzda sizlere fayda sağlayacaktır. Yatmadan örnek olarak şu esneme egzersizini yapabilirsiniz.
Esneme egzersizi

Ha bir de Ginseng önerebilirim hocam. Biraz daha dinç olmanıza yardımcı olur.

Son düzenleme: