Abi ayranı suriyeliler yapmış gibi duruyor
Abi şey, Esenyurt
Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkede gıda denetimi konusunda güvenim sıfır olduğu ve sürecin bürokratik bir kaosa dönüşeceği için tersi yöntemleri daha çok tercih ediyorum. Ateşoğlu konuyla ilgileniyorsa ve ürününe sahip çıkıyorsa zaten benimle iletişime geçer.Biz de birçok şeyi şikayet ediyoruz. Belki ben de birçok kişiye giydiriyorum, belki de ağır eleştiriyorum da bari forumunda en çok detay isteyen birine göre iki argüman yazaydın, nedensizce paylaşmasaydın, biraz araştırsaydın. En fazla bozuktur, süreç için şikayet veya incelemede bulunmalarını sağlasaydın. Konunun mantığı nedir, sorgusuz sualsiz takipçilerinden dediğini yapmalarını mı istiyorsun?
Vay be![]()
Ülkede gıda denetimi konusunda güvenim sıfır olduğu ve sürecin bürokratik bir kaosa dönüşeceği için tersi yöntemleri daha çok tercih ediyorum. Ateşoğlu konuyla ilgileniyorsa ve ürününe sahip çıkıyorsa zaten benimle iletişime geçer.
Ümraniyede çalıştığım yerde her gün "deva" marka ayran veriliyordu yemeğin yanında. İçtiğim en güzel ayran oydu. Fiyatı da uygun sanırım. Böyle bir yoğunluk ve güzellikle başka hiçbir markada karşılaşmadım. Şimdi tadı nasıl bilmiyorum ama geçen sene yaz aylarında çok güzeldi.Muhtemelen talihsizlik iyi marka normalde.
Bence şu an en fiyat performans ayran Tarım Kredi marketlerinin kendi markası ayranı.