Uzak Durun: Ateşoğlu Ayran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    ayran
İnanılmaz garip bir tadı vardı, dökmek zorunda kaldım. Heba oldu.

Eki Görüntüle 104860

Biz de birçok şeyi şikayet ediyoruz. Belki ben de birçok kişiye giydiriyorum, belki de ağır eleştiriyorum da bari forumunda en çok detay isteyen birine göre iki argüman yazaydın, nedensizce paylaşmasaydın, biraz araştırsaydın. En fazla bozuktur, süreç için şikayet veya incelemede bulunmalarını sağlasaydın. Konunun mantığı nedir, sorgusuz sualsiz takipçilerinden dediğini yapmalarını mı istiyorsun?

Vay be

Merkezi yerdeki devasa bir hipermarketten aldım.

Öyle devasa marketler genelde kâr elde edebilmek için abuk subuk markaların ürünlerini inanılmaz ucuza toptan alıp, deli gibi paraya satıyor. Tecrübe olmuş hocam.

Ülkede gıda denetimi konusunda güvenim sıfır olduğu ve sürecin bürokratik bir kaosa dönüşeceği için tersi yöntemleri daha çok tercih ediyorum. Ateşoğlu konuyla ilgileniyorsa ve ürününe sahip çıkıyorsa zaten benimle iletişime geçer.

Ateşoğlu, Recep Baltaş değil ki; ‘Kardeşim, gözünü seveyim, bir git detay yaz,’ ona göre seni dikkate alayım desin. Başarılı olursanız, konuyu güncellemenizi rica ediyorum. Bize de ibret olsun... Bol şans.

Muhtemelen talihsizlik iyi marka normalde.
Bence şu an en fiyat performans ayran Tarım Kredi marketlerinin kendi markası ayranı.

Muhtemelen talihsizlik iyi marka normalde.
Bence şu an en fiyat performans ayran Tarım Kredi marketlerinin kendi markası ayranı.
Ümraniyede çalıştığım yerde her gün "deva" marka ayran veriliyordu yemeğin yanında. İçtiğim en güzel ayran oydu. Fiyatı da uygun sanırım. Böyle bir yoğunluk ve güzellikle başka hiçbir markada karşılaşmadım. Şimdi tadı nasıl bilmiyorum ama geçen sene yaz aylarında çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…