Hocam bir tane kız, erkeğe para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti, erkek reddetti. Sonra bu kız başka erkekle oturunca oturan erkeğe, yeni kaşar mı buldun dedim ve şikayet edildim. Uzaklaştırma alacağım ve disipline gideceğim falan dedi. Ben kızı ifşalayınca ise bu özel hayatı seni ilgilendirmez dediler. Kız ESC'lik yapıyor bir şey yok ben kaşar dedim ve ailesi falan geldi şikayet ettiler devamını bilmiyorum cumaya gitmiştim.
Hocam okul pavyona döndü birisinin buna dur demesi gerekiyordu. Hocaların önünde birbirlerinin üzerine oturuyorlar bir şey demiyorlar ben şahsa laf atıyorum, evet yaptığım şey yanlış pişmanım ama ben ceza alıyorum.
Hocam müdür yardımcısı kadındı sanki ona demişim gibi ve özel okuldayım kuruma etmişim tavırları aldı. Kurum öğrencisine bunu nasıl dersin diye aslında haklılar çünkü okulun pasif geliri öyle kızlar 4 yıl orada okuyup para akıtıyorlar. Özel okul falan diyorum ama hiç de zengin değilim. Uzaklaştırma alırsam ailemden aşırı korkuyorum kesin sıkıntı çıkarır.