Akao

Çalışkan
Merhaba,

Okulumda bir tane kız bir tane erkeğe para karşılığı ahlaksız teklifte bulundu. Hem kız bulundu hem de o parayı verecek. Ben de bunu duyunca kıza sordum, kimseye söyleme dedi. Ben de 1 hafta sustum, sonra yeni biriyle oturunca artık dayanamadım ve hakaret ettim. Şikâyette bulundu. Bana aşırı kızdılar ve uzaklaştırma vereceklerini söylediler. Evet haksızım lakin kızın bu davranışlarını şahitlerimle birlikte şikayet ettik ve aldığım cevap kimsenin özel hayatına karışma.

Derste +18 muhabbet dönüyor. Okul günü disipline gideceğim ve alacağım ceza en az ne olur ve uzaklaştırma yersem e-Okul'da görünür mü? Sildirebilir miyim? Uzaklaştırma, uyarı, kınama gibi bir defalığa mahsus e-Okul'da görünmeyecek belge alabileceğim bir husus var mıdır?

Aga isteyen istediğini yapsın bence. Keşke karışmasaydın. Sen derslerine ve arkadaşlarınla sohbet etmene, eğlenmene bak gerisini boş ver.

Hocam bir tane kız, erkeğe para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti, erkek reddetti. Sonra bu kız başka erkekle oturunca oturan erkeğe, yeni kaşar mı buldun dedim ve şikayet edildim. Uzaklaştırma alacağım ve disipline gideceğim falan dedi. Ben kızı ifşalayınca ise bu özel hayatı seni ilgilendirmez dediler. Kız esclik yapıyor bir şey yok ben kaşar dedim ve ailesi falan geldi şikayet ettiler devamını bilmiyorum cumaya gitmiştim.

Aga isteyen istediğini yapsın bence. Keşke karışmasaydın. Sen derslerine ve arkadaşlarınla sohbet etmene, eğlenmene bak gerisini boş ver.
Hocam okul pavyona döndü birisinin buna dur demesi gerekiyordu. Hocaların önünde birbirlerinin üzerine oturuyorlar bir şey demiyorlar ben şahsa laf atıyorum, evet yaptığım şey yanlış pişmanım ama ben ceza alıyorum

Sözde kalır bunlar genelde. Uğraşacaklarını sanmıyorum. Bir dahakine ağzınızı tutarsınız.
Hocam müdür yardımcısı kadındı sanki ona demişim gibi ve özel okuldayım kuruma etmişim tavırları aldı. Kurum öğrencisine bunu nasıl dersin diye aslında haklılar çünkü okulun pasif geliri öyle kızlar 4 yıl orada okuyup para akıtıyorlar. Özel okul falan diyorum ama hiç te zengin değilim. Uzaklaştırma alırsam ailemden aşırı korkuyorum kesin sıkıntı çıkarır.

Hocam bir tane kız, erkeğe para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti, erkek reddetti. Sonra bu kız başka erkekle oturunca oturan erkeğe, yeni kaşar mı buldun dedim ve şikayet edildim. Uzaklaştırma alacağım ve disipline gideceğim falan dedi. Ben kızı ifşalayınca ise bu özel hayatı seni ilgilendirmez dediler. Kız ESC'lik yapıyor bir şey yok ben kaşar dedim ve ailesi falan geldi şikayet ettiler devamını bilmiyorum cumaya gitmiştim.

Hocam okul pavyona döndü birisinin buna dur demesi gerekiyordu. Hocaların önünde birbirlerinin üzerine oturuyorlar bir şey demiyorlar ben şahsa laf atıyorum, evet yaptığım şey yanlış pişmanım ama ben ceza alıyorum.

Hocam müdür yardımcısı kadındı sanki ona demişim gibi ve özel okuldayım kuruma etmişim tavırları aldı. Kurum öğrencisine bunu nasıl dersin diye aslında haklılar çünkü okulun pasif geliri öyle kızlar 4 yıl orada okuyup para akıtıyorlar. Özel okul falan diyorum ama hiç de zengin değilim. Uzaklaştırma alırsam ailemden aşırı korkuyorum kesin sıkıntı çıkarır.

Hiçbir şey olmaz normal okullarda bile uzaklaştırma sene sonu değerlendirmeye alınıyor kurul toplanıp silinsin mi diye 4 sene boyunca toplanıyorlar 4 senenin sonunda da sildirtmezlerse sildirilmiyor, zaten özel okuldasın herhangi bir problem olmaz sadece ailene söyleneceği için ailen sana kızabilir, tek sorunu yurt bulamazsın gerisi boş.

Madem haklısınız. Ailenize durumu izah edin. İtiraz etsinler. Okuldan alırız, seneye göndermeyiz desinler.

Kaldı ki hayatınızda tekrar karşınıza çıkmayacak bir şey. Adli sicil değil bu. Öğretmenler kendi kendine eğlensin diye sistem. En fazla öğretmen falan olamazsınız. Haberler çocuk tacizcisi müdür dolu. Aynı mahallede oturmuyorsanız o kişileri mezun olduktan sonra istemeden en fazla bir kere daha görürsünüz.

Madem haklısınız. Ailenize durumu izah edin. İtiraz etsinler. Okuldan alırız, seneye göndermeyiz desinler.

Kaldı ki hayatınızda tekrar karşınıza çıkmayacak bir şey. Adli sicil değil bu. Öğretmenler kendi kendine eğlensin diye sistem. En fazla öğretmen falan olamazsınız. Haberler çocuk tacizcisi müdür dolu. Aynı mahallede oturmuyorsanız o kişileri mezun olduktan sonra istemeden en fazla bir kere daha görürsünüz.

Ailemi tanısanız keşke bana güvenleri sıfır hiçbir şeye inanmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör: