Aynen hocam. Şu https://developer.android.com/security/fraud-prevention/activities (flag_secure) zımbırtıyı devre dışı bırakmadan (ki bu da root ile olacaktır) Netflix ayıkabilir veyahut program doğru çalışmayabilir.
En sağlam çözüm cihazdan medyayı oynatıp önüne kamera koymak, sonuçta 30 senelik nesiller arası aktarılan duayen korsan aklına karşı ne yapabilir ki Netflix? :cool:

Dediğin gibi, yine işin ucu Root gereksinimine gidiyor, ama orada bu sefer Play Integrity falan sorun çıkartır Bootloader açıldığı için, uzun lafı kısası uğraşılmaz. İndirmek isteniyorsa stream üzerine uzmanlaşmış korsan siteler kullanıp indirmek.

Son düzenleme:
En sağlam çözüm cihazdan medyayı oynatıp önüne kamera koymak, sonuçta 30 senelik nesiller arası aktarılan duayen korsan aklına karşı ne yapabilir ki Netflix? :cool:

Dediğin gibi, yine işin ucu Root gereksinimine gidiyor, ama orada bu sefer Play Integrity falan sorun çıkartır Bootloader açıldığı için, uzun lafı kısası uğraşılmaz.
Hiçbir şey yapamaz 😎

Aynen, kesinlikle. Doğrudan telefon üzerinden bir şey maalesef yapılamıyor. Gerekli scriptler ve Playready/Widevine keyleri/apisi gerekli.

Hocam ZArchiver ile Shizuku kurun, Shizuku üzerinden ZArchiver'a yetki verin, şu an çok kabaca anlattım isterseniz daha ayrıntılı anlatabilirim, böyle yaparak data klasörü içeriğini görebilir ve değişim yapabilirsiniz ama %99 Netflix klasörünün içi boş çıkar, sonuçta bunu tahmin etmişlerdir ve verileri direkt uygulama içine gömülmüş olabilir, yani denemek size kalmış, ya da biraz araştırıp kurulu uygulamayı extract etme programları vardır, bu tür toolları da deneybilirsiniz.

Vallahi dediğinizi yaptım boş çıktı hocam dediğiniz gibi bilmiyorum uğraşır mıyım daha belki başka türlü indiririm.

Biliyorum, çok umutsuz.

@StRaBoN Aklıma bir fikir geldi, telefonu bilgisayara bağlayıp oradan bir program aracılığıyla ekran verip bilgisayardan izleme veya kaydetmek? OBS'i tespit edip engellediklerini görmüştüm ama Android cihazdan PC üzerine ekran verme durumunu bilmiyorum, belki olur.

Bununla denemek isterseniz deneyebilirsiniz: https://github.com/Genymobile/scrcpy

Bu da fazla uğraştırıcı hocam sanırım malum yoldan indireceğim Netflix'te 4K diye istemiştim ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi dediğinizi yaptım boş çıktı hocam dediğiniz gibi bilmiyorum uğraşır mıyım daha belki başka türlü indiririm.

Bu da fazla uğraştırıcı hocam sanırım malum yoldan indireceğim Netflix'te 4K diye istemiştim ama yapacak bir şey yok.

Film başka platformlarda da 4K yayınlanmıştır hocam, veyahut Netflix'ten 4K olarak bir başkası çekmiştir. Bir göz atarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Film başka platformlarda da 4K yayınlanmıştır hocam, veyahut Netflix'ten 4K olarak bir başkası çekmiştir. Bir göz atarsınız.
Hocam Dexter indirmeyi planlıyorum, malum diziyi unutmaya çalışıyordum tekrar başlamak için ama Netflix'ten kalkıyor. Bende dursun, indiririm diye korsan sitelere baktım; hepsi çamur 720p şeklinde. Bulamadım kısaca.

Hocam Dexter indirmeyi planlıyorum, malum diziyi unutmaya çalışıyordum tekrar başlamak için ama Netflix'ten kalkıyor. Bende dursun, indiririm diye korsan sitelere baktım; hepsi çamur 720p şeklinde. Bulamadım kısaca.
1080p olarak mevcut hocam, dizinin Netflix'te 4k olduğuna emin misiniz acaba?