5837

Becerikli
Merhaba,

Temu bazen kullanıcılarına kupon ile ücretsiz ürün seçtiriyor. Sonra sipariş edebilmek için minimum sepet tutarını doldurmak için ürün seçtiriyor. Biz bu minimum sepet tutarını doldurmak için aldığımız ürünü sipariş ettikten sonra iade etsek kuponla aldığımız ücretsiz ürün bize sorunsuz gelebiliyor mu? :D

Uygulamaya 14 civarı yeni üye davet ederseniz seçtiğiniz bir ürün adresinize ücretsiz gönderiliyor. Dediğiniz yöntem sistemi suistimal etmeye yönelik olduğundan belki sorun çıkartabilir. Çünkü kampanya ve indirim koşullarında bu tarz yöntemlerin yapılmaması gerektiğini belirtmişler.

Uygulamaya 14 civarı yeni üye davet ederseniz seçtiğiniz bir ürün adresinize ücretsiz kargolanıyor. Dediğiniz yöntem sistemi suistimal etmeye yönelik olduğundan belki sorun çıkartabilir. Çünkü kampanya ve indirim koşullarında bu tarz yöntemlerin yapılmaması gerektiğini belirtmişler.
Risk almaya gerek yok o zaman. En iyisi ben bir tane daha ürün seçeyim.

Ürün eline ulaştıktan sonra iade et risk almak istemiyorsan. Temu'dan çok fazla sipariş verdim hiçbir sıkıntı yaşamadım. O gördüğünüz taktik çoğu zaman işe yaramaz. Kargodayken iade etmek istediğinizde bazen tüm sepeti iade etmenizi söyleyebilir. Bu yüzden hiç o işlere girmeyin.