CliqueDOS

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar. Daha önceden Passionate Girl Store mağazasından Honeywell PTM 7950 almıştım. Bir tane daha almak için baktığım sırada yukarıda bahsettiğim hatayı fark ettim. Aynı şekilde sepetime koyduğum Fifine A2 mikrofon da kaybolmuştu ve istek listemdeki tüm ürünlerde aynı hatayı alıyorum. Ürün gönderilemiyor da değil; sorun, bu sayfada doğrudan ürünün olduğu sayfanın 404 vermesi. Bunun sebebi nedir?

Bahsettiğim sorun:

17603787062147643382256642378304 (1).webp

Kim urununu satmak istemez? Ama seninde yasadigin ulkede gumruk kanunlarini kim, neden, kimler icin duzenliyor arastirman gerek.

Kim urununu satmak istemez? Ama seninde yasadigin ulkede gumruk kanunlarini kim, neden, kimler icin duzenliyor arastirman gerek.

Ürün gönderilemiyor mesajını gördüğüm ürünler var, onu anlıyorum, onlar hala karşıma çıkıyor. Ama bu mesajı son iki haftadır görmeye başladım. Hatta bir saat önce istek listeme veya sepetime eklediğim ürünün bir anda kaybolduğunu da gördüm.

Ürün gönderilemiyor mesajını gördüğüm ürünler var, onu anlıyorum, onlar hala karşıma çıkıyor. Ama bu mesajı son iki haftadır görmeye başladım. Hatta bir saat önce istek listeme veya sepetime eklediğim ürünün bir anda kaybolduğunu da gördüm.
Baska tarayicida VPN acikken ve Aliexpress'e login olmadan urunu gorebiliyor musun? Goremiyorsan urun satistan cekilmistir. Goruyorsan da geçmiş olsun. Turkiye'ye kimse urun gondermek istemiyor.

Ben 7-8 sene önce bay sipariş ediyordum. Geçenlerde baktım 100-150TL'lik ürün 400TL'ye geliyordu. Şu Çin pazarını kullanamamız gerçekten üzücü. O yüzden fiyatların uçması normal herkes istediği fiyatı verebiliyor Türkiye'de, yurt dışında değersiz bir şey burada 10 katına satılabiliyor.

Arkadaşlar selamlar. Daha önceden Passionate Girl Store mağazasından Honeywell PTM 7950 almıştım. Bir tane daha almak için baktığım sırada yukarıda bahsettiğim hatayı fark ettim. Aynı şekilde sepetime koyduğum Fifine A2 mikrofon da kaybolmuştu ve istek listemdeki tüm ürünlerde aynı hatayı alıyorum. Ürün gönderilemiyor da değil; sorun, bu sayfada doğrudan ürünün olduğu sayfanın 404 vermesi. Bunun sebebi nedir?

Bahsettiğim sorun:

Eki Görüntüle 192535
benim sepetimin %80'i aynı ekranı veriyor

Teknik bir sorun ama Aliexpress de henüz çözemedi. 1 haftadır yazışıyorum adamlarla. Alışveriş gerçekleştiği anda bir daha ne aynı ürüne girebiliyorum nede satıcının ürünlerini görebiliyorum. Sizde bir kontrol edin, Satıcının anasayfasına bakın listelenmiş hiç ürünü yok gibi duruyor. Aliexpress de bana önce aynı cevapları verdi, satıştan çekmiştir. artık ülkenize göndermiyordur. Dedim istediğiniz ürünü satın alın. Ödemeyi yapar yapmaz ürün artık bu hatayı veriyor diye, sırf ispatlamak için de alakasız kablo bağı, kalem falan aldım. şimdi hiç biri gözükmüyor. Çözerlerse size iletirim.