Arkadaşlar AliExpresse-Devlet'imiz temsilci zorunluluğu getirdiği için bu durum ondan kaynaklanıyor AliExpress'de ben senin ülken için neden uğrasıyım deyip bizim bölgemizi coğu ürün kısıtlamasına gitti başaka nedeni yok devletimizin yobazlıgı her yere sıkıntı cıkarıyor. VPN ile başka ülke girin ürünler çıkıyor ama adresinzi yazdıgınız an tekrar ürünleri alamayacaksınz.
aynı ürünü satan başka bir satıcı daha görmüştüm ve onda teslimat edilebiliyordu,temsilcisi var mıdır yani dersiniz?

aynı ürünü satan başka bir satıcı daha görmüştüm ve onda teslimat edilebiliyordu,temsilcisi var mıdır yani dersiniz?
temsilci derken aliexpresin geneli için ülkemizde temsilcilik bürosu istiyor.ama ürünleri alabildiginiz veya başka satıcıdan alabildiginiz bir ürün varsa gümrük kurallarımıza göre alın benimde bir ürünüm bu gün geldi satıcının magazasını daha göremiyorum keza ürünleride aynı olmakla birlikte ama kargo takibi ve msjlar görünüyor.

temsilci derken aliexpresin geneli için ülkemizde temsilcilik bürosu istiyor.ama ürünleri alabildiginiz veya başka satıcıdan alabildiginiz bir ürün varsa gümrük kurallarımıza göre alın benimde bir ürünüm bu gün geldi satıcının magazasını daha göremiyorum keza ürünleride aynı olmakla birlikte ama kargo takibi ve msjlar görünüyor.
baktığım ürün cheap yellow display hocam,sizce kurallara aykırı bir şey var mıdır?

Teknik bir sorun ama Aliexpress de henüz çözemedi. 1 haftadır yazışıyorum adamlarla. Alışveriş gerçekleştiği anda bir daha ne aynı ürüne girebiliyorum nede satıcının ürünlerini görebiliyorum. Sizde bir kontrol edin, Satıcının anasayfasına bakın listelenmiş hiç ürünü yok gibi duruyor. Aliexpress de bana önce aynı cevapları verdi, satıştan çekmiştir. artık ülkenize göndermiyordur. Dedim istediğiniz ürünü satın alın. Ödemeyi yapar yapmaz ürün artık bu hatayı veriyor diye, sırf ispatlamak için de alakasız kablo bağı, kalem falan aldım. şimdi hiç biri gözükmüyor. Çözerlerse size iletirim.
arkadaşlar aliexpresden alışveriş yapan arkadaşlar eğer gercekten böyle teknik sorundan dolayıysa sizde duyarlı olup hesaplarınızdan aliexpres hata ve her neyse destek bölümünden msj atıp dile getirin.

Ağ ve ses ürünleri almaya çalışıyorum. Switch ve amfi gibi. Haftalardır aynı hatayla karşılaşıyorum. Her ürün "kullanılamıyor, gönderilemiyor" hatası veriyor. Her ürün.

AliExpress hesabım yok bile. Normal bakmaya çalışıyorum. Tarayıcı temiz, yeni profil. Çerez yok. IP adresim temiz, CGNAT değil, VPN değil.

Bu teknik bir sorun mu yoksa bürokrasi sorunu mu arkadaşlar? Almak istediğim hiçbir ürünü göremiyorum.

Satıcıların hiçbir fikri yok gibi görünüyor.
Screenshot_20251027_110458.webp

Dün görebildiğim ürün bugün 8 civarı gözükmüyordu. 9-10 arası gözüküyordu. Şimdi gene gözükmüyor.

Çok değişik.