Teknik bir sorun ama AliExpress'de henüz çözemedi. 1 haftadır yazışıyorum adamlarla. Alışveriş gerçekleştiği anda bir daha ne aynı ürüne girebiliyorum ne de satıcının ürünlerini görebiliyorum. Sizde bir kontrol edin, satıcının anasayfasına bakın listelenmiş hiç ürünü yok gibi duruyor. AliExpress'de bana önce aynı cevapları verdi, satıştan çekmiştir. Artık ülkenize göndermiyordur. Dedim istediğiniz ürünü satın alın. Ödemeyi yapar yapmaz ürün artık bu hatayı veriyor diye, sırf ispatlamak için de alakasız kablo bağı, kalem falan aldım. Şimdi hiçbiri gözükmüyor. Çözerlerse size iletirim.

Satıcı ile görüştüğümde satışa devam ettiklerini birkaç gün sonra tekrar bakmamı istedi. Sorun cidden AliExpress kaynaklı duruyor. Benzer hatayı alan birkaç Polonyalı da gördüm.

Aliexpress ilk başta durumu anlamadı, bana her seferinde aynı cevabı verdiler. 3 kez birebir bana şu maili attılar. Sizin kargo adresiniz ve ürün gönderilecek bölge seçiminiz eşleşmiyor olabilir. Ya da satıcı ülkenize ürün göndermeyi bırakmış olabilir diye. Israrla hepsi aynı anda mı bıraktı dememe rağmen hep aynı cevabı alınca bende Aliexpress de düzenli alışveriş yaptığım satıcılar ile yazıştım. Hepsi de biz herhangi bir kısıtlama yapmadık dediler, bazıları hatta sizin gibi çok Türkiye den mesaj alıyoruz dediler. En son o yazışmaları da yolladım Aliexpresse , dedim bende sorun yok. Satıcılarınız diyor ki biz de bir engelleme yok. Ondan sonra problem olduğunu kabul edip, teknik incelememiz devam ediyor diye dönüş yaptılar.
Aliexpress canlı yardıma bağlanıp, canlı müşteri temsilcisi ile görüşmek istiyorum derseniz, robot sizi hemen müşteri temsilcisine bağlıyor ve Türkçe yazışabiliyorsunuz. Herkes problemi aynı şekilde dile getirirse bence daha dikkatlerini çekecektir.

Aliexpress ilk başta durumu anlamadı, bana her seferinde aynı cevabı verdiler. 3 kez birebir bana şu maili attılar. Sizin kargo adresiniz ve ürün gönderilecek bölge seçiminiz eşleşmiyor olabilir. Ya da satıcı ülkenize ürün göndermeyi bırakmış olabilir diye. Israrla hepsi aynı anda mı bıraktı dememe rağmen hep aynı cevabı alınca bende Aliexpress de düzenli alışveriş yaptığım satıcılar ile yazıştım. Hepsi de biz herhangi bir kısıtlama yapmadık dediler, bazıları hatta sizin gibi çok Türkiye den mesaj alıyoruz dediler. En son o yazışmaları da yolladım Aliexpresse , dedim bende sorun yok. Satıcılarınız diyor ki biz de bir engelleme yok. Ondan sonra problem olduğunu kabul edip, teknik incelememiz devam ediyor diye dönüş yaptılar.
Aliexpress canlı yardıma bağlanıp, canlı müşteri temsilcisi ile görüşmek istiyorum derseniz, robot sizi hemen müşteri temsilcisine bağlıyor ve Türkçe yazışabiliyorsunuz. Herkes problemi aynı şekilde dile getirirse bence daha dikkatlerini çekecektir.

Bende uğraşıyorum gerçekten alacağım şeyler hep 5 euro 3 euro ufak ufak şeyler komple gitti site ya. Satıcılara da ulaşıyorum aynı sizinki gibi

Konuyu takip edeceğim. Ben bu konuyu ilk açtığımda bana suç işlemişim gibi tepki veren, "hata olduğunu nereden çıkardın, sana satmıyor işte." diye çıkışan arkadaşları anlamaya çalışıyorum. Satıcıların ortak dediği şey şu: Biz size bir kısıtlama getirmedik.

Konuyu takip edeceğim. Ben bu konuyu ilk açtığımda bana suç işlemişim gibi tepki veren, "hata olduğunu nereden çıkardın, sana satmıyor işte." diye çıkışan arkadaşları anlamaya çalışıyorum. Satıcıların ortak dediği şey şu: Biz size bir kısıtlama getirmedik.

Bu saçmalığın nedeni belli oldu gibi. İnanamıyorum getirdiğim 5 euroluk elektronik parça insan sağlığına zararlıymış :)

1761030016087.webp

Son düzenleme:
Aldığım ürünlerde bunların hiçbiri yok, saçma kısım orası. Baktığım neredeyse her ürün de RoHS uygunluğu olan ürünler.
Direkt kategorileri filtreletip kapatmışlar heralde. PS5 kolu için yedek parça olan bi şey oyuncak kategorisinde düşünülüp kısıtlanıyor heralde. Yine bi çıkmaza düştük

Direkt kategorileri filtreletip kapatmışlar herhalde. PS5 kolu için yedek parça olan bir şey oyuncak kategorisinde düşünülüp kısıtlanıyor herhalde. Yine bir çıkmaza düştük.

Vida seti, termal macun, thermal putty ve bilgisayar fanının oyuncak kategorisine girme ihtimalinin olduğunu sanmıyorum hocam.

40 ürün var 33 tanesi gönderilmiyor

Arkadaşlar AliExpresse-Devlet'imiz temsilci zorunluluğu getirdiği için bu durum ondan kaynaklanıyor AliExpress'de ben senin ülken için neden uğrasıyım deyip bizim bölgemizi coğu ürün kısıtlamasına gitti başaka nedeni yok devletimizin yobazlıgı her yere sıkıntı cıkarıyor. VPN ile başka ülke girin ürünler çıkıyor ama adresinzi yazdıgınız an tekrar ürünleri alamayacaksınz.