shiedae3 65 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.825 Çözümler 3 Beğeniler 1.726 10 Nisan 2026 #1 Şikayetçi olduğum firma ile uzlaştım sorunumu çözdüler. Kaymakamlığa gidip uzlaştığıma dair dilekçe vermem gerekiyor mu? Yoksa firma savunmasında uzlaştığımızı belirtip benden onay aldıklarında başvuru düşüyor mu?
Şikayetçi olduğum firma ile uzlaştım sorunumu çözdüler. Kaymakamlığa gidip uzlaştığıma dair dilekçe vermem gerekiyor mu? Yoksa firma savunmasında uzlaştığımızı belirtip benden onay aldıklarında başvuru düşüyor mu?
d0m 65 Uzman Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 973 Çözümler 11 Beğeniler 876 Yer Ankara 10 Nisan 2026 #2 shiedae3 dedi: Şikayetçi olduğum firma ile uzlaştım sorunumu çözdüler. Kaymakamlığa gidip uzlaştığıma dair dilekçe vermem gerekiyor mu? Yoksa firma savunmasında uzlaştığımızı belirtip benden onay aldıklarında başvuru düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Başvuru düşmez. Dilekçe vereceksin.
shiedae3 dedi: Şikayetçi olduğum firma ile uzlaştım sorunumu çözdüler. Kaymakamlığa gidip uzlaştığıma dair dilekçe vermem gerekiyor mu? Yoksa firma savunmasında uzlaştığımızı belirtip benden onay aldıklarında başvuru düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Başvuru düşmez. Dilekçe vereceksin.