Learnof

Üstün
Makaleler
2
Düğün konvoyunda uzun süre basılı tuttum ve korna bir süre sonra çalmamaya başladı. Önce sanki zorlanıyormuş gibi garip bir ses çıkardı sonra düzeldi ve sonra tamamen gitti. Sizce ne olmuş olabilir?

Bir çok sebebi olabilir aslında. Akü zayıflaması, mekanizma, tesisatı, sigorta vs sıralanabilir.

Çok pahalı bir şey değil, başınızı çok ağrıtmaz. İyi bir oto elektrikçisi , basit şekilde tespit edebilir. Yetkili servise gidersiniz, onlar fiyat konusunda uçarlar genelde.

Bir çok sebebi olabilir aslında. Akü zayıflaması, mekanizma, tesisatı, sigorta vs sıralanabilir.

Çok pahalı bir şey değil, başınızı çok ağrıtmaz. İyi bir Oto elektrikçisi , basit şekilde tespit edebilir. Yetkili servise gidersiniz, onlar fiyat konusunda uçarlar genelde.
Ne kadara mal olur tahmini? Sigorta yanması diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Şöyle söyliyeyim. O sigortaları set şeklinde bile alsanız 100 lira tutmaz. Tanesi 10 lira felandır maksimum. Söküp, ona göre almanız gerekiyor. Tabi sigortası gitti ise. Yani 7.5 A var, 10 A var. Örnek olması şeklinde paylaşıyorum, her arabada muhakkak bulunması gereken bir ekipman.

Usta konusunda net bir yorum yapamam, herkes farklı bir şey istiyor. Aynı işi farklı fiyatlara yapanda var. Net şudur bende dahil olmak üzere diyemeyiz, ya kendiniz yada usta yolu ile kontrol edilerek tespit edilebilir.

Örnek veriyorum 10A söktünüz, yerine yine 10A takın. Rastgele sakın takmayın. 5A ise gidip 10A takmayın sakın, zarar verirsiniz. O değerler rastgele değerler değildir. Deneme, yanılma yöntemi yapmayın o konuda. @Learnof

Son düzenleme: