Euro Truck Simulator 2 MP, Dying Light, Phasmophobia, Devour, Project Zomboid, Stardew Valley ve yeni çıkan oyun Palworld şimdilik ilk aklıma gelenler.

İlk gün performansımız aşağıdadır. Güzel oyun, çok eğlenceli. Sunucu kiraladık ayda 160 TL'ye falan Nitrado'dan. Eksik olsak da devam edebiliyoruz. Çok güzel oyun tavsiye ederim.

1705956456059.webp

Ben güneşi görmesem de olur, cebimde ki son parayı veririm ve görev yapmaktan bıkmam, "ruskilerle" uğraşırım ama çoluk çocuk olmasın derseniz sizi World of Warcraft'ta "ejderyam" ile bekliyor olacağız.
ef89f428847717.55d514d92e7aa.webp

Not: Bu oyun aylık paralı ve her expansion ayrı para istiyor..

Son düzenleme:
İyi sosyaller, solo, özellikle 2-3 kişi olarak oynayaabileceğim saatler gömmelik tür fark etmeyen ama oyundan sıkmayacak oyun arıyorum.
RDR 2, Cyberpunk 2077, Insurgency: Sandstorm, Ready or Not, (solo oynuyorum) GTA 5, Forza Horizon 5, Ground Branch, Mortal Kombat 1, Rainbow six Siege, BeamNg Drive, War Thunder, Battlefield 1, Battlefield 4, Rust, (solo sunucularda oynanır) Cities Skylines 1/2, Tom Clancy's ghost recon breakpoint, Tom Clancy's ghost recon wildlands, Dying Light, Dying Light 2, the Witcher 3, Horizon Zero Dawn, Metro Exodus tüm DLC'leri ile beraber, Metro Redux, Metro Redux last night, ETS 2, ATS, GTA 4, Back 4 Blood, the Elder Scrolls Skyrim V, Dead By Daylight, Dirt Rally 2.0 ve Watch dogs 2 (açık dünyası mükemmel oyundur)

Uzun süredir takip ettiğim, oynamak istediğim, oynadığım ve bende olup yüklemeyi düşündüğüm oyunlar bunlar.
Oyun zevkimin iyi olduğunu düşünüyorum bu yüzden kütüphanemi inceleyebilirsin:

Rimworld ve Project Zomboid. Özellikle Project Zomboid'i şiddetle tavsiye ederim zor ve inanılmaz vakit isteyen bir oyun.