Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
İlk gün performansımız aşağıdadır. Güzel oyun, çok eğlenceli. Sunucu kiraladık ayda 160 TL'ye falan Nitrado'dan. Eksik olsak da devam edebiliyoruz. Çok güzel oyun tavsiye ederim.
Ben güneşi görmesem de olur, cebimde ki son parayı veririm ve görev yapmaktan bıkmam, "ruskilerle" uğraşırım ama çoluk çocuk olmasın derseniz sizi World of Warcraft'ta "ejderyam" ile bekliyor olacağız.
Not: Bu oyun aylık paralı ve her expansion ayrı para istiyor..
Not: Bu oyun aylık paralı ve her expansion ayrı para istiyor..
Son düzenleme:
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
ETS 2'ye başlıyorsun hele bir de direksiyon setin varsa o hangar senin bu hangar benim bu yük senin şu yük benim derken bayağı bir zaman geçer.
RDR 2, Cyberpunk 2077, Insurgency: Sandstorm, Ready or Not, (solo oynuyorum) GTA 5, Forza Horizon 5, Ground Branch, Mortal Kombat 1, Rainbow six Siege, BeamNg Drive, War Thunder, Battlefield 1, Battlefield 4, Rust, (solo sunucularda oynanır) Cities Skylines 1/2, Tom Clancy's ghost recon breakpoint, Tom Clancy's ghost recon wildlands, Dying Light, Dying Light 2, the Witcher 3, Horizon Zero Dawn, Metro Exodus tüm DLC'leri ile beraber, Metro Redux, Metro Redux last night, ETS 2, ATS, GTA 4, Back 4 Blood, the Elder Scrolls Skyrim V, Dead By Daylight, Dirt Rally 2.0 ve Watch dogs 2 (açık dünyası mükemmel oyundur)İyi sosyaller, solo, özellikle 2-3 kişi olarak oynayaabileceğim saatler gömmelik tür fark etmeyen ama oyundan sıkmayacak oyun arıyorum.
Uzun süredir takip ettiğim, oynamak istediğim, oynadığım ve bende olup yüklemeyi düşündüğüm oyunlar bunlar.
Oyun zevkimin iyi olduğunu düşünüyorum bu yüzden kütüphanemi inceleyebilirsin:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Red Dead Redemtion 2.
Euro Trucks Simulatör 2
Grand Theft Auto V
BeamNG Drive
Euro Trucks Simulatör 2
Grand Theft Auto V
BeamNG Drive
- Makaleler
- 9
Kimse dememiş şaşırdım. Lethal Company. Arkadaşlarla oynamalık bundan daha iyi bir oyun çıkmazda bana göre.
Konu sahibi solo demiş. Eğer solo demeseydi ilk önereceğim oyun o olurdu.Kimse dememiş şaşırdım. Lethal Company. Arkadaşlarla oynamalık bundan daha iyi bir oyun çıkmazda bana göre.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-