- Makaleler
- 9
2-3 demiş, ondan öyle sandım benim hatam.Konu sahibi solo demiş. Eğer solo demeseydi ilk önereceğim oyun o olurdu.
2-3 demiş, ondan öyle sandım benim hatam.Konu sahibi solo demiş. Eğer solo demeseydi ilk önereceğim oyun o olurdu.
2-3'ü ben görmedim her şey olabilir hocaam
Size bu konuda katılıyorum. Hala daha bitmesi gereken 1000x1000 ebatlarında temeli olan bir fabrika kurmuştuk, bakalım hangi yüzyıla bitirmeyi düşüneceğizSatisfactory. Yalnız oynarsanız depresif etki yaratıyor ve bir süre sonra bantlarla konuşmaya başlıyorsunuz.
Kendimden biliyorum.
Kömür jeneratörü kurulumu ve su pompalarının bağlantılarından sonra kafayı kırdım. Aşırı mazoşist bir oyun, acı veriyor ama daha çok oynamak istiyorsun.Size bu konuda katılıyorum. Hala daha bitmesi gereken 1000x1000 ebatlarında temeli olan bir fabrika kurmuştuk, bakalım hangi yüzyıla bitirmeyi düşüneceğiz...
Arkadaşımla 2 kişi oynamıştım onun 100 kusür saati var ben 2 saati çok sıkılarak oynadım.Satisfactory. Yalnız oynarsanız depresif etki yaratıyor ve bir süre sonra bantlarla konuşmaya başlıyorsunuz.
Kendimden biliyorum.
Hocam, bu "işkenceci" oyun yüzünden kız arkadaşım ile kaç kez kavga ettiğimi unuttumKömür jeneratörü kurulumu ve su pompalarının bağlantılarından sonra kafayı kırdım. Aşırı mazoşist bir oyun, acı veriyor ama daha çok oynamak istiyorsun.
Oyun güzel mi hocam? Tek kişi de oynanır mı?