Satisfactory. Yalnız oynarsanız depresif etki yaratıyor ve bir süre sonra bantlarla konuşmaya başlıyorsunuz.
Kendimden biliyorum.
Size bu konuda katılıyorum. Hala daha bitmesi gereken 1000x1000 ebatlarında temeli olan bir fabrika kurmuştuk, bakalım hangi yüzyıla bitirmeyi düşüneceğiz 😅...

Size bu konuda katılıyorum. Hala daha bitmesi gereken 1000x1000 ebatlarında temeli olan bir fabrika kurmuştuk, bakalım hangi yüzyıla bitirmeyi düşüneceğiz 😅...
Kömür jeneratörü kurulumu ve su pompalarının bağlantılarından sonra kafayı kırdım. Aşırı mazoşist bir oyun, acı veriyor ama daha çok oynamak istiyorsun.

Kömür jeneratörü kurulumu ve su pompalarının bağlantılarından sonra kafayı kırdım. Aşırı mazoşist bir oyun, acı veriyor ama daha çok oynamak istiyorsun.
Hocam, bu "işkenceci" oyun yüzünden kız arkadaşım ile kaç kez kavga ettiğimi unuttum 😂. Dediğiniz gibi o bağlantıları yaparken ben benden gidiyordum. En son nükleer enerjiyi açayım derken yaşadıklarımı bir ben biliyorum (sadece 2 saat birkaç boruyu nasıl takayım, nereden götüreyim derken bir de üstüne basınç sorunu ile uğraştım). Bir de üstüne nükleer santralin yanında şu an büyüyen bir nükleer atık deposu mevcut içeriye girince gerilmekten oyun oynayamıyorum.

R6, Project Zomboid, Rimworld, Anno 1800, Factorio…

Factorio benim cok fazla zamanimi aldi. O yuzden tavsiye edip etmemek arasinda kararsiz kaldim.

1705977242743.webp