CyberCihan

Başarılı
Makaleler
2
Bıyık ve çene kısmını bir tık daha uzun bırakmak istediğim için uzunluk ayarı yapılabilen, başlık değiştirmekle uğraşmayacağım bir ürün arıyorum. Bütçe belirlemedim, F/P gördüğünüz ürünleri önerirseniz sevinirim.

Bıyık ve çene kısmını bir tık daha uzun bırakmak istediğim için uzunluk ayarı yapılabilen, başlık değiştirmekle uğraşmayacağım bir ürün arıyorum. Bütçe belirlemedim, F/P gördüğünüz ürünleri önerirseniz sevinirim.

Kullanıyorum, yeterli.

Kullanıyorum, yeterli.
Gidip Çin menşeili ürünlere marka basan firmalara 1000 TL vermek yerine Philips gibi garantisi 4-5 yıl olan cihazlara 1000 TL vermek bence çok daha mantıklı.

Mesela.

Lakin başlık sorunu var bunlarda da. Değiştirmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:

Kullanıyorum, yeterli.
İstediğim kriterlere uyuyor gibi gözüküyor, listeye ekledim teşekkürler.
Gidip Çin menşeili ürünlere marka basan firmalara 1000 TL vermek yerine Philips gibi garantisi 4-5 yıl olan cihazlara 1000 TL vermek bence çok daha mantıklı.

Mesela.

Lakin başlık sorunu var bunlarda da. Değiştirmeniz gerekiyor.
Konuda da belirttiğim gibi başlık değiştirmekle uğraşmayacağım bir cihaz arıyorum.
Şu an Philips OneBlade kullanıyorum zaten, çok dipten alıyor ve yakışmıyor bana. Bu yüzden uzunluk ayarı olan ürüne yönelmek istedim.

Bahsettiğim kriterlere uyan Philips marka ürün varsa atabilirsiniz, bakarım.
Sizin Powertec gibi markalara yonelmeniz gerekiyor o halde, o tür ürünleri yok Philips'in.

Şu iki ürünün ayarlamalı başlığı var gibi duruyor. Onu 1 kere takip kullanabilirsiniz ayarlama yaparak.