Merhaba, 18 yaş altındayım kredi kartım yok. Vadesiz hesabım var, taksit ile telefon almak istiyorum vadesiz hesap ile imkanı var mıdır? Ya da başka nasıl yapabilirim?

Merhaba, 18 yaş altındayım kredi kartım yok. Vadesiz hesabım var, taksit ile telefon almak istiyorum vadesiz hesap ile imkanı var mıdır? Ya da başka nasıl yapabilirim?
Kredi kartı olması lazım taksit için.

Ayrıca 18 yaşında olsan bile gelir belgeni göstermeden yüksek limitli kredi kartın olamaz.

Vadesiz hesabım var, taksit ile telefon almak istiyorum vadesiz hesap ile imkanı var mıdır?
Kredi kartıyla telefon satışı normal şartlarda olmuyor ya da çok kısıtlı diye biliyorum. 18 yaş ve üstü oldugunuzda bazı bankalarda sonradan vadelendir / taksite böl seçeneği var. Bunun yerine 0 faizli 6 aylık 20-50 bin TL arası kredi çekerseniz sıfır faizle almış olursunuz AMA, bunun için de gelir beyanı gerekiyor. İş yaş anlayacağınız.

Yüksek limitli kredi kartın olamaz.
Doğru, hatta şöyle arttıralım; çoğu banka gelir beyanı olmadan kredi kartı vermiyor.

Hepinize teşekkürler yorumlarınız anladım.

Kredi kartıyla telefon satışı normal şartlarda olmuyor ya da çok kısıtlı diye biliyorum. 18 yaş ve üstü oldugunuzda bazı bankalarda sonradan vadelendir / taksite böl seçeneği var. Bunun yerine 0 faizli 6 aylık 20-50 bin TL arası kredi çekerseniz sıfır faizle almış olursunuz AMA, bunun için de gelir beyanı gerekiyor. İş yaş anlayacağınız.

Çalışıyorum şu an zaten sigortali bir işim var, 1 aya 18'im doluyor.

Doğru, hatta şöyle arttıralım; çoğu banka gelir beyanı olmadan kredi kartı vermiyor.
Valla hocam garanti sırf kredi notum iyi diye gelir beyanı istemeden 20klık kredi kartını şak diye vermişti. Kredi notunuz iyiyse bir meblağa kadar beyan istemiyorlar.

Vadesiz hesap dediğin şey senin cüzdanındır. Kendi cebindeki paraya taksit gibi bir şey yapılamaz. Kredi kartı, bankanın sana verdiği borçtur. Para sana ait olmadığından taksit taksit geri ödeme seçeneği sunabilir.
Gelelim telefon alımına. Kredi kartına taksitle telefon satışı yapılmıyor. Ancak alışveriş kredisi ile mümkün. O da mağazadan mağazaya değişiyor.

Ben hiç gelir belgesi bilmem ne göstermeden 400 binlik limit aldım sonra aidat problemi yüzünden 300'e düşürdüm. Kamu bankası değilse zor değil limit almanız.