Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Çok bilinmese de S23/S24 serisi ve bazen daha eski modellerde de VAG otomobillerine AA ile bağlamaya çalışırken hata verip bağlanmama sorunu vardı. Zamanında ben de başka forumlarda çare arayıp bulamamıştım.

Arkadaşlar, sorun telefonlarda değilmiş araçlardaymış. Öbür forumdaki Erdem isimli arkadaş, İstanbul'daki bir servise Leon'unu götürüyor ve orada yeni yazılım araca yükleniyor. Sonuç, AA sorunu çözülmüş oluyor. Ben normalde Ankaralıyım ancak görev yaptığım yer Doğu'da. Bana başka arkadaşlar Şanlıurfa'daki servisi çok övünce, orada yaşamadığım halde arabayı oraya götürdüm orada Cihan Bey ve Fehmi Usta sorunu çözdüler üstelik DSG'deki (konusunu zamanında açmıştım) sorunu da bir şekilde çözmüşler. Bu bilgiyi verme sebebim, birden fazla servise götürdüm ama hiçbiri böyle bir şeyin mümkün olmadığını hatta araçta AA bile yok denildi.

Eğer sizin de servisiniz bunun çözümü yok derse bu yazıyı gösterin çünkü ya bilgisizlikten ya da biraz uğraştırıcı olmasından dolayı yapmak istemiyorlar. Aracın modeli önemli değil. Ben Ibiza ile, başkaları Leon Mk4, Leon Mk3, Ateca, Golf ile bu işlemi yaptı ve sorun çözüldü. Yani olay servisin yazılım atmasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde mg HS var var ACP'ye bağlanırken AA'ya bağlanmıyor. Bu açtığınız konuyu gösterip bende bir yazılımcıda şansımı deneyim. Teşekkür ederim.
Telefon ve kabloda sorun yoksa araçtandır. Mümkünse servise gösterin zaten dediğim işlemlerin hepsini ücretsiz yaptılar.