Valorant desteğin zam hakkında söyledikleri

Ya şimdi bir ürüne/şeye zam getirmek her zaman gelirinizi yükseltmez.

Mesela şimdi 10 kişiden 3'ü VP alıyorsa, zamdan sonra 1'i VP alacak. %26'lık zam tersine zarar olarak geri dönecek şirkete. Bu her durum için geçerli. Vergiler, cezalar vs.

Valorant eminim gelire kıyasla zarar edecek bu zamdan dolayı. Ben dahil bir çok kişi para yatırmayı bırakacak çünkü. Zam gelmeseydi yeni setleri almaya devam ederdim ama artık almayacağım mesela.

Saçma sapan silah desenleri için büyük bir emek var mış vay canına(!)koskoca şirket ne kadar da zorlanıyor olmalı.

Son zamanlarda tekrar eden desenler çıktığı doğru. Fakat yenilikçi desen çıkartmak kolay mı sanıyorsunuz?

Ben Steam pazarından 10 Cent'e Safari ağı alacağım ihtiyar.

Bunun en büyük örneği Fortnite, 80 TL'ye her şeyi verip üstüne sınırsız Battle Pass ve VP alma imkanı sağlıyordu ona rağmen kaç iş birliği yapacak kapasitede büyük bir oyun.

İfadeler: 588
Ücretsiz oyunların ortak amacı budur zaten, oyun içinde kazanıyorlar paraları. Kimse babasının hayrına çalışmıyorlar ya.
Kurdan etkili zam yapıyorlar ise bu firmanın suçu değildir, başımızdaki birilerin suçudur.

Yani düşünsenize, Asil Vandal'a 620 TL vermek. Koyar bence.

TR şartlarında adamlar haklı bence açıkçası pek umursamıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…