Arkadaşlar, Valorant'a girdim, FPS testi için ayarları fulledim, FXAA falan yaptım. Kulaklığı çıkarınca bir ses fark ettim, ötme gibi bir ses geliyordu kasadan. Hemen Alt+F4'e bastım. Sizce neden olmuş olabilir?
FurMark, OpenGL grafik arabirimi ile GPU'nuzu yoğun bir biçimde strese sokar, böylelikle GPU'nuzun stabilitesini test etmekle beraber sıcaklık grafiğini de görüntüleyebilirsiniz. Her ne kadar GPU stres testi amacıyla yapılmış bir yazılım olsa da...
Hocam yaptım ses geldi fakat ötme gibi gelmedi bu sefer. Çok az geldi yani kulağımı kasanın üstüne koyunca duyabildim oda azdı bağırıyor ama sesi çıkmıyor gibiydi.
Can dostum kasa zaten camlı herhalde kolay açılıyor kenarı. Oyuna girdiğin de Kule soğutucunun fanını elinle durdurup dener misin? Eğer o fandan gelmiyorsa Coil Whine oluyor.
Bir de ekran kartında 16 tane pin var. Bir de 16 tane pin olan kablo vardı ilk başta 8 tanesini taktım ekrana görüntü gelmemişti. 16 tanesini takınca ekrana görüntü gelmişti de fazla güç gittiğinden değildir değil mi?
Auto kalsın hocam. Yapmazsa seviyeyi yükseltirsiniz. Ne yapayım olmazsa? Auto kalsın hocam. Yapmazsa seviyeyi yükseltirsiniz. Hocam evet cızbız ses geliyor PSU'dan korkmadım değil 😀😀 @Spyhis furmark'da nasıl test yapayım?