Arkadaşlar, Valorant'a girdim, FPS testi için ayarları fulledim, FXAA falan yaptım. Kulaklığı çıkarınca bir ses fark ettim, ötme gibi bir ses geliyordu kasadan. Hemen Alt+F4'e bastım. Sizce neden olmuş olabilir?
FurMark, OpenGL grafik arabirimi ile GPU'nuzu yoğun bir biçimde strese sokar, böylelikle GPU'nuzun stabilitesini test etmekle beraber sıcaklık grafiğini de görüntüleyebilirsiniz. Her ne kadar GPU stres testi amacıyla yapılmış bir yazılım olsa da...
FurMark, OpenGL grafik arabirimi ile GPU'nuzu yoğun bir biçimde strese sokar, böylelikle GPU'nuzun stabilitesini test etmekle beraber sıcaklık grafiğini de görüntüleyebilirsiniz. Her ne kadar GPU stres testi amacıyla yapılmış bir yazılım olsa da...
Hayır, bunu herkese diyor. Ayrıca uzun bir süre açık bırakın. Sıcaklıklar 86 dereceyi geçerse ESC basıp çıkabilirsiniz. Bi' 5 dakika falan açık tutun bakalım.
Hayır, bunu herkese diyor. Ayrıca uzun bir süre açık bırakın. Sıcaklıklar 86 dereceyi geçerse ESC basıp çıkabilirsiniz. Bi' 5 dakika falan açık tutun bakalım.
SSD veya anakarttan gelen coil whine sesi olabilir. Bende de oluyor. Tabii sesin şiddeti değişebilir. Ben de kafa yormuştum meğerse SSD'den geliyormuş ses.
C2-6 states ayarını BIOS'tan kapatıp denediniz mi? Onu kapatmak da sesi engelleyebiliyor.
Videolardan bana olması gerekenden fazla hızlı dönen bir fan sesi gibi geldi. Ben de ekran kartımda aynı durumu yaşıyorum. İstersen tek tek kontrol edebilirsin.