Arkadaşlar, Valorant'a girdim, FPS testi için ayarları fulledim, FXAA falan yaptım. Kulaklığı çıkarınca bir ses fark ettim, ötme gibi bir ses geliyordu kasadan. Hemen Alt+F4'e bastım. Sizce neden olmuş olabilir?
O zaman ya anakarttan ya da ekran kartından coil whine sesi geliyor. Fanları da denemişsiniz hem. Servise gönderebilirsiniz ancak bu tam olarak bir arıza olmadığı için bir şey yapmadan geri gönderebilirler.
Arayın bence de. Ben de sistemi geçen sene almıştım, Valorant oynarken sık sık mavi ekran yiyordum, sorunun sebebi RAM'lermiş, servisi arayınca yeni RAM'ler gönderdiler, sorunum çözüldü.
Arayın bence de. Ben de sistemi geçen sene almıştım, Valorant oynarken sık sık mavi ekran yiyordum, sorunun sebebi RAM'lermiş, servisi arayınca yeni RAM'ler gönderdiler, sorunum çözüldü.
Anakarttaysa ilk önce kabloları çıkar sistem kapalıyken. Yerlerini değiştir veya tekrar tak aynı yere. Ben bazen böyle çözüyorum, garantisi varsa anakartı gönder.
Anakarttaysa ilk önce kabloları çıkar sistem kapalıyken. Yerlerini değiştir veya tekrar tak aynı yere. Ben bazen böyle çözüyorum, garantisi varsa anakartı gönder.
Mouse'u hareket ettirmek bile bu sese sebep olabiliyor eğer anakartta takılıysa kabloyu. Sadece kablolarını söküp takacaksın. Sistemi tekrardan montajla demiyoruz.