Arkadaşlar, Valorant'a girdim, FPS testi için ayarları fulledim, FXAA falan yaptım. Kulaklığı çıkarınca bir ses fark ettim, ötme gibi bir ses geliyordu kasadan. Hemen Alt+F4'e bastım. Sizce neden olmuş olabilir?
Mouse'u hareket ettirmek bile bu sese sebep olabiliyor eğer anakartta takılıysa kabloyu. Sadece kablolarını söküp takacaksın. Sistemi tekrardan montajla demiyoruz.
Windows 11 kurulu geldi bilgisayar elime testleri yaptık falan dediler. Hafta içi bilgisayarı alınca tekrardan deneyeceğim.
Dün servise vermiştim bugün tekrardan aradılar ve "sistemi çok ağır testlere soktuk herhangi bir sorunla karşılaşmadık sistem sorunsuz çalışıyor" dediler. Ben de evimin uzak olduğunu tekrardan sorun olursa getiremeyeceğimi ve oyuna girdiğimde olduğunu söyledim. Teknik servise ilettiklerini tekrar dönüş yapacaklarını söylediler fakat tık yok.
Bilgisayar elime ulaştı, kurdum dün ve oyun testi yaptım. Ses geliyor fakat orta seviyede geliyor. Power Supply'dan geldiği de kesinleşti. Sorun olmaz sanırsam.