Detaylar
Kim cevapladı?Okul başladı. Valorant kitlesi diğer oyunlara göre yaş kitlesi biraz daha küçük olan bir oyun. Hafta sonları yine artıyor.
- Makaleler
- 1
Oyun artık tamamen yetenek oyunu oldu. Bunalanlar CS2 ve onun gibi FPS oyunlarına kayıyor artık. E okulda başladı tabii. İnsanlar yetişemiyor.
Oyun artık tamamen yetenek oyunu oldu. Bunalanlar CS2 ve onun gibi FPS oyunlarına kayıyor artık. E okulda başladı tabii. İnsanlar yetişemiyor.
CS2 bende geçmek istiyorum ve fakat hile çok var yazıyorlar. Korkuyorum
- Makaleler
- 1
CS2 bende geçmek istiyorum ve fakat hile çok var yazıyorlar. Korkuyorum![]()
Alt ranklarda yok hileci olanlar zaten direkt yüksek ranklara çıkıyor. Tavsiyem FACEIT. Ama bazı ruh hastaları fena oynuyor bilgin olsun
Syntax
Üstün
CS2 bende geçmek istiyorum ve fakat hile çok var yazıyorlar. Korkuyorum![]()
Premier oynayacaksanız 20k elodan sonra hile geliyor.
Azaltacağız bu durumu diyorlar. Umarım öyle olur.
- Makaleler
- 1
Her yeteneği bloklayan char getirip keyifleri gelince charlara nerf/buff getirmeye devam ederlerse düşünmüyorum
Evet, azaldı.
Ekim ayında 4 milyonluk bir oyuncu kaybı söz konusu, var olanlarda yavaş yavaş bırakıyor çünkü bu tür yetenek içeren FPS oyunlarının kaderi bu. Bu yüzden CS her ölecek dendiğinde ölmeyip üstüne yeni oyuncu kazanıyor, çünkü işin içine karakter yetenekleri giren bir oyunda yapılabilecek tek taktik karakterlerin yetenekleridir. Oynayan kişiler bu büyüyü kaybettiğinde artık o yetenek mevzuları bir yük haline geliyor ve finalde CS'ye geçiyorlar.
Ekim ayında 4 milyonluk bir oyuncu kaybı söz konusu, var olanlarda yavaş yavaş bırakıyor çünkü bu tür yetenek içeren FPS oyunlarının kaderi bu. Bu yüzden CS her ölecek dendiğinde ölmeyip üstüne yeni oyuncu kazanıyor, çünkü işin içine karakter yetenekleri giren bir oyunda yapılabilecek tek taktik karakterlerin yetenekleridir. Oynayan kişiler bu büyüyü kaybettiğinde artık o yetenek mevzuları bir yük haline geliyor ve finalde CS'ye geçiyorlar.
Syntax
Üstün
Her yeteneği bloklayan char getirip keyifleri gelince charlara nerf/buff getirmeye devam ederlerse düşünmüyorum![]()
Genel olarak tüm yeteneklere birden gelecek diyorlar. Yeni karaktere de dengeli diyenler var. Süpermen olup uçmadığı kaldı karakterin.