Valorant oyuncu sayısı azaldı mı?

14381

Uzman
Unranked maç attım bugün, 3 maç üst üste aynı adam denk geldi. 2'sinde benim takımımdaydı. Oyuncu sayısı nasıl oyunun, önceden böyle bir şey hiç yaşamamıştım?

Oyun artık tamamen yetenek oyunu oldu. Bunalanlar CS2 ve onun gibi FPS oyunlarına kayıyor artık. E okulda başladı tabii. İnsanlar yetişemiyor.

Oyun artık tamamen yetenek oyunu oldu. Bunalanlar CS2 ve onun gibi FPS oyunlarına kayıyor artık. E okulda başladı tabii. İnsanlar yetişemiyor.

CS2 bende geçmek istiyorum ve fakat hile çok var yazıyorlar. Korkuyorum

Evet, azaldı.

Ekim ayında 4 milyonluk bir oyuncu kaybı söz konusu, var olanlarda yavaş yavaş bırakıyor çünkü bu tür yetenek içeren FPS oyunlarının kaderi bu. Bu yüzden CS her ölecek dendiğinde ölmeyip üstüne yeni oyuncu kazanıyor, çünkü işin içine karakter yetenekleri giren bir oyunda yapılabilecek tek taktik karakterlerin yetenekleridir. Oynayan kişiler bu büyüyü kaybettiğinde artık o yetenek mevzuları bir yük haline geliyor ve finalde CS'ye geçiyorlar.

Her yeteneği bloklayan char getirip keyifleri gelince charlara nerf/buff getirmeye devam ederlerse düşünmüyorum

Genel olarak tüm yeteneklere birden gelecek diyorlar. Yeni karaktere de dengeli diyenler var. Süpermen olup uçmadığı kaldı karakterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…