Evet sorum yukarıdaki gibi Phoenix, Breach alıp maçı satan troller hakkında ne düşünüyorsunuz?

Riot Games oyunlarının klasik sorunu. Yıllardır LoL oynamış biri olarak içtenlikle söylüyorum firmanın umurunda değilsiniz ve troller bitmeyecek. Oyunu bırakıp alternatiflere bakabilirsiniz.

Bu sorunu İstanbul sunucusuna girmeyerek çözebilirsin.

1712099134715.webp

Düzgün takım yok toxicler olsun smurfler çıktı bir de ne bekliyorsun oyun bedava olursa sonuçlar böyle olur keşke bir şeyler getirseler.

Evet sorum yukarıdaki gibi Phoenix, Breach alıp maçı satan troller hakkında ne düşünüyorsunuz?
Artık bu tarz oyunları saldım gerçekten 10-15 yaş kitlesi oyunu gibi gelmeye başladılar. Bugün girdim saatlerce mis gibi Baldur's Gate 3 oynadım bundan sonra hikayeli oyundan devam. Online oyundan soğuttu adamlar :D

Oyunu bırakma sebebim olmuşturlar.

Bir keresinde Paris sunucusunda oynarken takımımdaki insanlar pingimden dolayı Türk olduğumu anlayıp maçı satmışlardı. Sonra ben taşıyınca oynamaya başladılar...

Riot ID nizi bahşederseniz oynamak isterim sizinle hocam elmas 3'üm şu an çok çok az giriyorum 1 el atıp çıkıyorum. (oynayacak biri olmadığı için)

Riot ID nizi bahşederseniz oynamak isterim sizinle hocam elmas 3'üm şu an çok çok az giriyorum 1 el atıp çıkıyorum. (oynayacak biri olmadığı için)

Oyunu bıraktım hocam, R6 geçiş yaptım. Kurtuldum oyundan. Bırakmadan önce yücelik 2 idim. Sizinle oynamayı çok isterdim ama :(