Ben bu oyunu 1 yıl önce oynuyordum iş nedeniyle bıraktım bugün tekrardan geri döndüm 1 level hesap açtım aim falan zaten acemi karşıma 300-400 level adam geliyor leveli dia plat 3-4 eldir karşıma geliyorlar ben mermi atmadan kafaya tek atıyor veya hile denk geliyor TikTok'ta bir sürü görüyorum ban yemiyor diyor adam izliyorum 3 eldir ban yemiyor ben oyunu ögrenmeye çalışıyorum ama Riot Games sağ olsun eleştirme sistemi harika olduğu için eski oyuncu ile yeni oyuncu bir maça denk getiriyor rank maçında ben mesela Silver'dim 1 yıl önce karşıma smurf adam gelmiş rankı net dia herkese tek atıyor bir de hava atıyor yani açıkçası Valorant oynanacak oyun olarak görmüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Adamların tek derdi skin satmak. Para kazanmak 2 yıl oldu bırakalı.
Bir de bilgisayarı kitliyor sistemim zayıf değil ya internette pöpüler olmasa kimse oynamazdı bakma buraya gelenler genelde kız için giriyorlar olgun insan çok az.
Riot oyunları oynanmaz 5 kişi girsen bile karşına megalamonları veriyor. Eşleştirme leş, her şeyiyle bitik oyun.Bir de bilgisayarı kitliyor sistemim zayıf değil ya internette pöpüler olmasa kimse oynamazdı bakma buraya gelenler genelde kız için giriyorlar olgun insan çok az.
Riot oyunları oynanmaz 5 kişi girsen bile karşına megalamonları veriyor. Eşleştirme leş, her şeyiyle bitik oyun.
Yapacak bir şey yok CS:GO krala geri döneceğiz.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Mantıklı bir karar olmuş.
Online oyun oynamayı uzun zaman önce bıraktım. Ara sıra LoL'de aram tıklarım. Mentalim kaldırmıyor. 1 maç ranked gireceğime, ömür boyu malenia ile savaşırım.
Ya da sanırım yaşla veya olgunlaşmak alakalı erkekler bir yerden sonra online oyunu bırakıp hikaye oyunlarına başlar.
2 yıldır doğru düzgün oynamıyorum. Son 9 aydır YKS çalışıyorum zaten. Psikolojim iyice toparlandı 1 ay sonra tekrar indirip tekrar psikolojimi bozacağım.
Aeronight
Üstün
20 yaşındayım. Sadece lise dönemimde LoL oynadım. Covid girince hikayelilere devam ettim. 4 yaşından beri oyun oynuyorum ve bunların hepsi hikayeliydi. Yaşla alakası yok bence.Ya da sanırım yaşla veya olgunlaşmak alakalı erkekler bir yerden sonra online oyunu bırakıp hikaye oyunlarına başlar.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-