Riot Games oyunlarını kımseye tavsıye etmıyorum. Zaman kaybı dıyebılırım. Ben de Valorant oyuncusuydum. 2 gün önce Riot Games ve Valorant'ı bilgisayarımdan kaldırdım. Zamanımı çaldığını ve oyunun bana kazandırdıgı bir şey olmadıgını fark ettım.

Oyunun yaş kitlesinin yarısından fazlası çocuk. Beyinsiz sayısı da çok fazla. Mıkrofona gegıren, aılevı degerlere kadar acımasızca kufreden, troll yapan(senı koseye kıstıran, bagıran, senı bılerek olduren takım arkadası, mıkrofona muzık acan vs.)

Zaten bu oyunda kıtlık da oluşmaya başladı. Yeni çıkan karakterlerde onlara has özellik yaratmakta zorlanmaya başladılar. Yani yeni çıkan karakterlerin özelliklerinin bazıları zaten çıkmış olan karakterler ile aynı. Ayrıca harita çeşitliliği de az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toxicliği nasıl abarttı hocam? Nasıl bulduklarını da merak ettim. Çünkü Valorant'ta çoğunluk zaten küfrediyor; muhtemelen siz toxic davranmamışsınızdır, saygılı davranmışsınızdır. Gerçi Valorant'ta herkes birbirine sövdüğü için insanlar çoğu zaman birbirini şikâyet bile etmiyor.
Valla bir dinime küfür etmedi o kadar. Ses kaydını da babasına attım çocuk ağlıyordu en son. "bilgisayarı yasaklatacağım" demişti, inşallah öyle de yapmıştır.

Arkadaşın dediği tekellik kavramını spesifik olarak açıklayayım. CS2 ve Valorant dışında oynanacak düzgün tek bir FPS oyunu olmaması. Mantık olarak plant tabanlı R6 gibi oyunlar bu gruba giremiyor çünkü onlarda mantık biraz daha farklı.

Tam diyecektim düzgün tek bir FPS oyunu yok mu diye? R6'yı farklı bir kefeye koymuşsun. Evet farklı. R6 yüksek zeka gerektiren bir oyun.
Valorant ise sadece gir-adam öldür- kazan ve çık; bu kadar.

Bu istatistiği kim yapıyor Allah aşkına? Valorant bir sürü oyuncu kitlesi kaybetti; bağımlısı olan arkadaşım bile bıraktı bu oyunu. Kimi arkadaşım da artık girmek istemiyor sıkıcı ve kitlesi kötü diye.

Yok ya sallamasyon bir istatistik.
Tabii sırf ben oynamıyorum, birkaç arkadaşım bıraktı diye söylemiyorum da gerçekten bayağı bir kitle kaybetti.

Vallahi bir dinime küfür etmedi o kadar. Ses kaydını da babasına attım çocuk ağlıyordu en son. "bilgisayarı yasaklatacağım" demişti, inşallah öyle de yapmıştır.

Babasını nereden buldun?

Ayrıca dediğim gibi oyun tamamen sesli sohbete dönüştüğü içindir; gelen karı-kız peşinde, karı-kızlar da av olma peşinde...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ya sallamasyon bir istatistik.
Tabii sırf ben oynamıyorum, birkaç arkadaşım bıraktı diye söylemiyorum da gerçekten bayağı bir kitle kaybetti.

Babasını nereden buldun?

Onu ben de anlamadım. Normalde böyle bir şey için çok uğraşılması lazım ki, adam dine de sövmemiş. Bilemedim, bana da ilginç geldi açıkçası. Bir de o süreç hemen mi açıklandı, takipsizlik kararı falan nasıl işledi merak ettim. Normalde uzun sürmesi gerekir diye biliyorum ama emin değilim.

Onu ben de anlamadım. Normalde böyle bir şey için çok uğraşılması lazım ki, adam dine de sövmemiş. Bilemedim, bana da ilginç geldi açıkçası. Bir de o süreç hemen mi açıklandı, takipsizlik kararı falan nasıl işledi merak ettim. Normalde uzun sürmesi gerekir diye biliyorum ama emin değilim.

En normal ihtimal çocuğun adı soyadı ve yaşadığı şehrin plaka kodu nickname'ında yazıyordur, panelden bulmuştur diyeceğim de başka türlü çok zor.

En normal ihtimal çocuğun adı soyadı ve yaşadığı şehrin plaka kodu nickname'ında yazıyordur, panelden bulmuştur diyeceğim de başka türlü çok zor.

Evet, başta şaka yapıyor sandım ama gerçekten ciddi söylediyse ilginç. Çocuk adını soyadını söylemişse panelden bulmuş olabilir; aksi hâlde bir oyuncunun kimliğine ulaşmak çok zor. Özellikle Riot gibi bir şirketin bu bilgileri paylaşmadığını düşünürsek (yanlış biliyor olabilirim ama bildiğim kadarıyla paylaşmıyor), böyle bir durum pek mümkün görünmüyor. Üstelik oyunda herkes sürekli sövüp saydırıyor, bu yüzden özellikle o kişinin bulunması bana mantıksız geldi açıkçası.