Toksik ortam azalmıyor, hile ve smurf sorunu bitmiyor, rank sistemi tartışmalı, geri bildirimler çoğu zaman dikkate alınmıyor vb.

Toksik her oyunda var. CS, Valorant ve Marvel Rivals oynuyorum aktif olarak. Toksikliği bitiremezsiniz ki? Toksiklik toplum sorunu. Sustur geç. Hile ve smurf zaten her oyunda var. Hiçbir zaman tamamen engel olunamaz. Kaldı ki Valorant'ta hile çok yok. Geri bildirimler derken nasıl geri bildirimler? Birini report edip sonuç alamamaksa bana nadir oluyor. Valorant yetenekleri az daha azaltır ve güzel yenilikler getirirse sürekli yeni set getirmek dışında oyuncusu artar.

Son düzenleme:
Toksik her oyunda var. CS, Valorant ve Marvel Rivals oynuyorum aktif olarak. Toksikliği bitiremezsiniz ki? Toksiklik toplum sorunu. Sustur geç. Hile ve smurf zaten her oyunda var. Hiçbir zaman tamamen engel olunamaz. Kaldı ki Valorant'ta hile çok yok. Geri bildirimler derken nasıl geri bildirimler? Birini report edip sonuç alamamaksa bana nadir oluyor. Valorant yetenekleri az daha azaltır ve güzel yeniliklerr getirirse sürekli yeni set getirmek dışında oyuncusu artar.

Pahalılık gerçekten büyük bir sorun, keşke biraz düzeltseler. Bir de RP tarafı var; savaş biletinde az RP verilmesi, XP sorunu vs. bunların da dengelenmesi iyi olurdu. Oyun modu çeşitliliği artırılabilir, mesela yeni set geldiğinde “dene” özelliği olsa çok hoş olur. Yeni set alacaklar ya da yeni bir şey denemek isteyenler, önce detaylı şekilde deneyip sonra kararını vermiş olur bence.

Pahalılık gerçekten büyük bir sorun, keşke biraz düzeltseler. Bir de RP tarafı var; savaş biletinde az RP verilmesi, XP sorunu vs. bunların da dengelenmesi iyi olurdu. Oyun modu çeşitliliği artırılabilir, mesela yeni set geldiğinde “dene” özelliği olsa çok hoş olur. Yeni set alacaklar ya da yeni bir şey denemek isteyenler, önce detaylı şekilde deneyip sonra kararını vermiş olur bence.

Gereksiz pahalı bence de. Oyun modu çeşitliliği kesinlikle gelmeli. Bunlara katılıyorum.

Gereksiz pahalı bence de. Oyun modu çeşitliliği kesinlikle gelmeli. Bunlara katılıyorum.

Aynen hocam. Aklıma bir şey takıldı, onu da sorayım. Biliyorsunuz, VP zammı gelmeden önce Valorant'ın oyun içi mağazasından 2.450 TL'ye 11.000 VP alabiliyorduk. İnternet sitelerinde ise e-pin olarak 2.352 TL'ye yine 11.000 VP alınabiliyordu.

Ama zamdan sonra oyun içinde 11.000 VP 3.100 TL oldu, internet sitelerinde ise 2.352 TL'ye artık sadece 8.700–8.900 VP veriyorlar.

Bu neden böyle oldu? Eskiden 100–200 TL daha ucuz fiyata aynı VP miktarını alıyorduk. Riot mu istemedi acaba, arka planda ne değişti anlayamadım.