Makaleler
1
Sanki 30 yıllık alkolik gibiyim 😀. Valorant'ı bıraktım. Bu oyun yüzünden arkadaş kaybettim daha ne olsun. İmmo 1 hesabımı satmayı düşünüyorum ama bakacağız belki satmam. 10 yaş gençleştim yemin ediyorum :hehehe:. Artık FACEIT kasacağım Full. Gelmek isterseniz gelin kasalım 😄.

Sanki 30 yıllık alkolik gibiyim 😀. Valorant'ı bıraktım. Bu oyun yüzünden arkadaş kaybettim daha ne olsun. İmmo 1 hesabımı satmayı düşünüyorum ama bakacağız belki satmam. 10 yaş gençleştim yemin ediyorum :hehehe:. Artık FACEIT kasacağım Full. Gelmek isterseniz gelin kasalım 😄.

Valorant hesabını versene. Oynayayım. Bir de, nasıl arkadaş kaybettin? Anlatır mısın?

CS2 şu an CS:GO'dan çok daha stabil bir oyun. İnsanlar bence CS:GO'yu çok abartıyor. CS Faceit harici oynanmıyor, normalde hiç MM oynamam fakat geçen arkadaşlarla kasa düşsün diye eğlencesine girdik, 2. maçta güven faktörüm kırmızı oldu ve hileler doldu oyunuma. Faceit olmasa oynanacak gibi değil. Bana göre Valorant zaten sönen ve aim olarak basit bir oyun, CS2 geçerek çok iyi yapmışsınız.