333 saat son uyarı gibi bir daha AFK kalırsan 2 ay ban yiyorsun herhalde. Ayrıca berbat demişsin ama bir maç tamgazda AFK kaldın diye sana kimse o kadar ban atmaz. Aslı ne olayın bize de söyle.

Sildim bile. LoL'de sildim. DotA ve CS deneyeceğim.

Dota sc CS hile dolu en iyi Marvel Rivals veya The Finals dene.

Bırakmadığıma yemin edebilirim. Haftalar önceydi.

Ne kadar süre geçtiği bir şeyi değiştirmiyor. Bir arkadaşım, çok fazla AFK kaldığı veya oyundan çıktığı için bir süre sonra 1 yıl boyunca yasaklandı. Bu 1 yılın ardından tekrar hesaba girdi ve sadece bir kez AFK kaldığı için tekrar 1 yıl yasaklandı.

333 saat son uyarı gibi bir daha AFK kalırsan 2 ay ban yiyorsun herhalde. Ayrıca berbat demişsin ama bir maç tamgazda AFK kaldın diye sana kimse o kadar ban atmaz. Aslı ne olayın bize de söyle.

Vallahi zaten uzun zamandır girmiyordum oyuna. 2-3 haftadır falan herhalde. Bir gireyim dedim onda da böyle bir şey yaşadım.

DotA sc CS hile dolu en iyi Marvel Rivals veya The Finals dene.

Onları da denerim hocam.

Ilk defa AFK kalmamissin. Bizi kandirmaya calismanin bi anlami yok. :D Biz seni yadirgasak ne, 333 saat ban yiyen sensin. 1 el AFK kalinca kimse bu kadar uzun ceza almiyor. Guzel saka. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
En son 2-3 hafta önce bırakmışımdır hocam.
Hayir.

Eger hic AFK birakmazsan uzun bir sure boyunca (o sure zarfinda oyun oynaman lazim, kac oyun oldugunun net bir sayisi yok), bi daha ceza aldiginda ceza ilk seviyeden baslar. Arka arkaya oyunlarinda AFK birakiyorsan, (aradan gecen sure onemli degil, mac sayisi onemli), ornegin 3 oyun once AFK birakmissindir ama 3 oyun arasinda 4 ay bile olsa fark etmiyor, cezan katlanarak artiyor.

Bazen sezon basinda yada sene devrettiginde (1 sene oynamamissindir) resetlenebiliyor. Ama garantisi yok. AFK kalmaman gerekiyor. Kaliyorsan, pasa pasa ceza cekeceksin.

Bu bana da çok saçma gelmişti. Güya disiplin. Ama maçlar, eşleştirmeler berbat. CS'de, R6S'te bu ayrım çok iyi yapılmış. Sonuçta Çin'in zorba yönetim sisteminin oyunda da yansımasını görmek mümkün.