Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yükselttiysen veya kullanıp maça girdiysen iade edemezsin.
support-valorant.riotgames.com
VALORANT - İade Politikası
Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir. Aldıktan sonra oyuna girdiğin oyun içi içerikler kullanılmış sayılır: Yani o içerik kuş...
Yükselttiysen veya kullanıp maça girdiysen iade edemezsin.
support-valorant.riotgames.com
Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir. Aldıktan sonra oyuna girdiğin oyun içi içerikler kullanılmış sayılır: Yani o içerik kuş...
Kullandiysan iade edemezsin.
2 haftada bir skin değiştirme işi.
2 haftada bir skin değiştirme işi.
Acayip bir kural. Sanki kullanınca yıprayıp eskiyor. Tabii dijital mikroödemenin yapı taşı bu, ayrı konu.Yükselttiysen veya kullanıp maça girdiysen iade edemezsin.
Sadece son 14 gün içinde satın alınmış ve kullanılmamış oyun içi içerikler ve harcanmamış VP iade edilebilir. Aldıktan sonra oyuna girdiğin oyun içi içerikler kullanılmış sayılır: Yani o içerik kuş...support-valorant.riotgames.com
Eskidendi o. Kalkalı 1.5 seneden fazla oluyor belki.Eğer hiç iade etmediysen yükseltilmiş veya kullanılmış bir skini 1 kereliğine iade edebiliyorsun değişmediyse. Ben öyle yapmştım.
Semavi yelpaze mi yoksa 2550 VP olan denge yelpaze mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyrax yelpaze.Semavi yelpaze mi yoksa 2550 VP olan denge yelpaze mi?
Çok felaket kötü yelpaze ya. Set genel çok kötü bana göre.