Hımm vurduğu maçları atıyor ama az maç atmışsın çok vuramıyosun galiba. Ha bir de kaçı burst bilinmiyor güzel kanka tartışılmayacak bir adam olduğunu gösterdin kalsın böyle devam et. Polemiğe gerek yok daha fazla.

150 maçım var. 1.37kd oynuyorum. Al bu da trackerım. https://tracker.gg/valorant/profile/riot/worcq#pray/overview

Kapalı fightlarda arkadaşın dediği oluyor aslında.

De.

Derecesizim daha rank girmedim bir kere bile 38 seviyeyim daha.

Direkt A-D yaptığınızda pek işe yaramayabilir 1-2 hafta elinize alışmasını bekleyin. Düşük eloda herkes CTRL basıp vurmaya çalışıyor siz hareket ederek mermilerini dodgelarsanız rahat vurursunuz. Bir de gamesensede önemli bir şey yani oyun bilgisi sık sık yüksek elo maçlarını ve e-spor maçlarını izlemeyi unutmayın.

Karşı karşıya fightlarda taramalı mıyım tek tek mi sıkmalıyım? Çünkü ben genelde spray atıyorum ve karşıdaki tek mermi kafama vurup öldürüyor beni ve çok sinir oluyorum. Oyunun mekaniğini çok bilmiyorum ayrıca bir diğer sorum da 60 Hz monitör ve 110-150 FPS bir bilgisayarda ne kadar iyi oynayabilirim? Eğer bu sistemde çok fazla gelişmem zor ise oyunu tamamen eğlencesine oynayacağım.
Valorant'ta Gelişmek için Öneriler:

1. Ateş Tarzını Gözden Geçir:
- Taramalı ateş (spray) yerine, tek tek atış yapmayı deneyin. Öncelikle hedefe odaklanın ve nişan alırken dikkatli olduğunuzdan emin olun.
- Spray ile nişanı kontrol etmeyi geliştirip, orta ve yakın mesafelerde yavaş yavaş başlayarak daha iyi bir takip elde edebilirsiniz.

2. Atış Pratikleri Yapın:
- Aim lab veya Kovaak's gibi aim antrenman uygulamalarını kullanarak hedefleme pratikleri yapın.
- Valorant’ın "Shooting Range" modunu kullanarak tek tek atış ve spray kontrolü pratiği yapabilirsiniz.

3. Hedef Seçimi ve Pozisyon:
- Düşmanlarla karşı karşıya gelirken, nerede durduğunuz çok önemlidir. Düşmanın hareketleriyle uyumlu kalmaya çalışın.
- Savaşmaya girmeden önce pozisyonunuzu iyi değerlendirin, uygun zamanlamaları bekleyin.

4. Duyma Yeteneğinizi Geliştirin:
- Ses ipuçları, düşmanların nerede olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir. Kulaklık kullanarak ayak seslerini iyi dinleyin.

5. Monitör ve FPS Hakkında:
- 60 Hz monitörde 110-150 FPS oynamak, oyunun daha akıcı olmasına yardımcı olur, ancak daha yüksek hertz (Örneğin 144 Hz) bir monitör ile oynamak daha iyi bir deneyim sunar.
- Ancak mevcut monitör ile de etkili bir şekilde oynayabilirsiniz; sadece bazı hızlı hareketler daha az akıcı olabilir.

6. Eğlence Boyutunu Unutmayın:
- Eğlenmeye odaklanmayı unutmayın. Eğer gelişim için zaman ayırmak isterseniz, bahsedilen pratikleri yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Bu adımları izleyerek oyununuzu geliştirebilir ve daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz.